Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Tata powiedział mi żebym nie robiła idioty z mojego braciszka

Polecane posty

Gość gość

Ubrałam go dzisiaj w dziewczęce ubrania i umalowałam do zabawy. Chodziło o przedstawienie - Calineczka. Mój tata jak to zobaczył od razu z wielkimi pretensjami, że nie powinnam robic z dziecka zabwaki itd.

Gość gość
Ciesz sie ze pasa nie wyciagnal

Gość San_Remo
gdybym to ja był twoim ojcem to bym ci przylał i jeszcze zg****ił za karę !!

Gość gość
O czym Ty piszesz? Moze Twoi rodzice byli jacyś agresywni ale my umiemy ze sobą rozmawiac! Poza tym mam 18 lat i kocham mojego braciszka. Często się razem bawimy i dzisiaj wymyślilismy to przedstawienie. Ślicznie Go ucharakteryzowałam, zrobiłam super make up i sukienkę taką z falbankami. Mówię Wam wyglądał tak słodko a mój Ojciec od razu, że mieszam dziecku w głowie i że robię z niego zabawkę itd.

Gość gość
Jak gender to gender.

Gość San_Remo
dobra powiem ci poważnie, sprawa jest prosta, nie daj z siebie zrobic ograniczonego czlowieka bo jak dasz to w przyszlosci bedziesz sie bala na zegarek zerknac bo ktos cos sobie pomysli, nie ma w tym nic zlego, ale ludzie sa rozni, niech mowi co chce, nie potrzebujesz poparcia, rob to co robisz dla czystej zabawy lub dla tego co robisz i czesc

Gość gość
Tylko, że mojemu braciszkowi się to podobało. NIe zmuszałam go do niczego. Pokazałam mu moje kosmetyki i mówiłam co do czego służy. Ja go umalowałam i on mnie też. Świetna zabawa a mój ojciec od razu pretensje. Zignorowałam go a on w złości zaczął ściągac tę sukienkę z mojego brata i powiedział, że chyba oszalałam:P

Gość San_Remo
nie boj sie krytyki innych, nie mowie ci, ze masz sie buntowac ale wszystko przemyslec czy on ma racje czy moze ty, mozesz pogadac ale nawet jak on sie z toba nie zgodzi to nic takiego, kazdy ma prawo do swojego zdania, jak sie myli ok, ty tez sie w zyciu mylilas, jak ma racje to nie ma problemu, zyj i baw sie, tancz swoj taniec mala

Gość gość
powinnaś jeszcze paskiem po pupie dostać, niesforna dziewczynko.

Gość gość
San_Remo wybacz ale czy Ciebie p**********o?

Gość San_Remo
cos ci jeszcze powiem, nigdy ale to nigdy nie musisz sie z niczego tlumaczyc i w niczym szukac usprawiedliwienia ani poparcia dla tego co robisz, niech to co sadza inni zniknie i zostan ty, jednak proponuje aby nie krzywdzic innych i siebie samego tez a tak wolna badz i baw sie lub nie, twoj swiat mala

Gość gość
Aż mnie bawi reakcja mojego taty. Ta jego mina jakby miał córkę idiotkę. Jak go zingorowałam to zaczął zdzierac tę sukienkę z mojego braciszka i poszedl go umyc do łazienki i cały czas do mnie mówił, że chyba oszalałam i że robię z dziecka zabawkę:) A do niego coś w stylu "synku, pobawimy sie teraz razem, siostra jest zmeczona":P Serio, nie widzę w tym wielkiego problemu. Przecież to tylko zabawa na którą oboje mieliśmy ochotę. Szczerze to zawsze chciałam miec siostrę w moim wieku. Niestety mam tylko brata i to 11 lat młodszego. Mimo wszystko potrafimy się świetnie dogadac.

Gość gość
Larry to czemu napisales autorce zebys ja uderzyl za kare?

Gość gość
W ogóle Ty jesteś jakiś spaczony, że pierwsze co ci przychodzi na mysl to to, ze ojciec g w a l c i swoja corke za kare?:P

Gość gość
Powiem ci doslownie nierob z brcisza siostry jak tak go kochasz to baw sie z nim w indien on Winetu a ty jego sioa Apanaci. Inaczej ojciec pes i na gole dupsko chlas tobie oczywiscie:-) masz 18lat jaja se robisz:-)

Gość gość
Naprawdę mam 18 lat:P Czemu myślisz, że to żart. Czasem sie bawimy w auta albo w judo (uwielbiam tę zabawę! bijemy się i siłujemy) a czasami mamy ochotę na coś innego! Jak np dzisiaj zorbiliśmy sobie dzień przebieranek. Pokazałam braciszkowi jaki kosmetyk do czego służy i umalowałam go. Mówię Wam wyszło idealnie. Wyglądał jak 100 % dziewczynka tylko z krótkimi włoskami!

Gość gość
haha, ja tez tak sie bawie