Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zemścić się na pewnym frajerze

Polecane posty

Gość gość

u mnie na dzielnicy jest taki koleś co przychodzi i się rzuca do innych bez powodu, prowokuje bójki, ubliża i ogólnie kawał k... z niego. Wczoraj prawie pobił mojego faceta, miesiąc temu rozwalił nos kumplowi. Mamy już tego dość i chcemy uj***** gnoja. On jest dość silny i tą siłę pokazuje na niewinnych ludziach, nie można w spokoju wyjść na dzielnice do znajomych, pogadać bo jak przyjdzie to od razu psuje całą atmosferę. Wiem, że podobno mam coś na policji bo jak ostatnio wspomniałam o policji że jak się nie ogarnie to zadzwonię, to się od razu zmył no i kumpel mi powiedział że coś tam ma. Plan mam taki że jak będzie stał gdzieś i pił piwo to zadzwonię na policję, jeżeli ma coś nagrabione to go zawiną. A pytanie mam do was takie, czy macie jeszcze jakieś inne pomysły jak się na nim odegrać?

Gość Stefamek
daj mu du py , od razu będzie zadowolony :)

Gość gość
to ty możesz dać mu d**y, widać że jesteś jego pokroju, taki sam masz poziom inteligencji jak on.

zatrudnij dwóch koksów i niech mu wpier/dolą, a bawisz się policją a to go w****i, i policja go przecie nie zamknie

Gość gość
on jak usłyszy o policji to od razu odchodzi a kumpel mi powiedział że coś ma nagrabione więc możliwe że jest poszukiwany. Ja chcę to zrobić tak że nie będzie o tym wiedział że to ja zadzwoniłam. Nie mam kasy żeby komuś zapłacić żeby się z nim rozprawili.