Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tej sytuacji urzadzic urodziny w pizzerii czy do domu zamowic? glosowanie

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy poza miastem. na urodziny meza chcialam mu zrobic imprezw w pizzerii ale... nikt sie piwa nie napije bo kazdy przyjedzie autem. i pomyslalam ze kupie piwo, przekaski a pizze zamowiw z tej pizzerii i zrobiny to w domu gdzie goscoe moga u nas nocowac. bo jakbym miala sama piec pizze na 10 osob to piekarnika mi nie starczy ;) czy tp lepszy ponysl noz w lokalu? lokal ma swoj urok...

Gość lewa reka jurka urbana
rob jak uwazasz ale uwazaj jak robisz 🖐️

Gość gość
nienawidze pizzy, dla mnie to by była męczarnia

Gość gość
ale my wszysxy uwielbiamy pizze a z piwkiem huhu :p no i wlasnoe uwazam jak robie bo ma byc fajnie

Gość gość
Wydaje mi się że lepiej zamówić do domu bo jak wejdziecie umyć ręcę przed jedzeniem to może śmierdzieć kałem w sraczu i się odechcę jeść :D

Gość gość
A nie możesz sobie przygotować wcześniej pizzy na 3/4 blachach i tylko wstawiać do pieczenia w trakcie? Dasz więcej składników niż w pizzerii, bo tam prawie samo ciasto.

Gość gość
W domu .Kwestia czy sama pizzą sie najecie ? Beda siedziec do póznej nocy a byc moze przeciągnie sie impra do rana i co na głodniaka ? Przy paluszkach ? Jak ty sobie to wyobrazasz ?

Gość gość
ja preferuje domówki :) Zawsze możesz zrobić jakąś dobrą sałatkę, koreczki i suche przekąski :) Gdyby impreza się przedłużyła do rana, to zaopatrz się też w wekę i coś do kanapek :) Pizze zamówicie w trakcie, alkoholu też się napijecie na spokojnie :) A w lokalu? Zjecie pizze i się rozejdziecie każdy w swoją stronę, lokal ma też określone godziny otwarcia i zamknięcia, dokupienie dodatkowego jedzenia w lokalu też kosztuje, no i ostatni fakt, że nawet toastu za zdrowie męża nie wzniesiecie. Domek zdecydowanie :) Włączysz ulubioną muzykę i przyjaciele będą bardzo zadowoleni a zwłaszcza mąż :) Najlepiej zrób coś w stylu niespodzianki :) Zaproś wszystkich na konkretną godzinę, przekąs zrób wcześniej i schowaj w zimnej piwniczce :) Zamów pizzę na konkretną godzinę no i zaskocz porządnie męża :)

Gość gość
porządnym rimmingiem :D

Gość gość
Zamów pizzę ale nie jako główne danie i lepiej żebyś miała jakąś sprawdzona pizzerie bo ja np na sylwka z chłopakiem sobie zamówiłam z pizzerii w której nigdy nie byłam a ze jest ok i to było same ciasto, dodatków choćby Kot naplakal i jeszcze było drogo, znam tylko jedna porządna pizzerie u mnie na osiedlu akurat i tam jest może odrobinkę drożej ale przepyszne i dużo dodatków ze je czuć w smaku :) Zrób może jakiś bigos czy coś oraz inne sałatki, kurczaki a ta pizze zamów pd sam wieczór bo jeśli ma być tylko pizza to będziecie głodni. Albo zrób naleśniki po meksykansku, cokolwiek :)