Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam które żyją bez ślubu

Polecane posty

Gość gość

Jak dostajecie zaproszenie na wesele to jak jest napisane...zapraszam pana xx z os towarzysząca ? czy jest wymienione wasze i partnera imię i nazwisko ?

Gość gość
Ja niedawno miałam wesele i wszystkich co żyją w konkubinacie pisałam z osobą towarzysząca.

Gość gość
zwoleniczka a twoj bękart jakie ma nazwisko ? twoje czy ojca ?

Gość gość
na zaproszeniu byly nasze imiona i nazwiska, pisanie z osoba towarzyszaca, jesli para tworzy rodzine jest nietaktowne

Gość gość
to zależy jak jest to para moich przyjaciół, których znam to pisałam z imienia i nazwiska, ale jak nawet na oczy nie widzialam nowej partnerki mojego szwagra to pisalam pan xxx z os.tow

Gość gość
11:04, ale trzeba być dnem, zeby wyzywac małe dziecko, co ono ci zrobiło??

my raz dostaliśmy zaproszenie na którym mieliśmy jedno nazwisko- mojego faceta:) Ślub brała para, która wyjechała do Francji i myśleli, że my już po ślubie. Generalnie, nawet gdybym ja, czy mój partner, była wpisana jako osoba towarzysząca nie widzę w tym problemu.

Gość gość
jak zaczęłam się spotykac z moim mężem (może ze 3 miesiące byliśmy) dostał zaproszenie na ślub z os. towarzysząca i to było ok, bo bylismy krótko razem i nie znałam jego rodziny, problem był kiedy mieliśmy już dzieci (slub wzieliśmy później) i jego kuzynka tez dała zaproszenie z os. towarzyszącą - wtedy mąż zadzwonił, powiedział jej pare ciepłych słów i z zaproszenia nie skorzystaliśmy czyli - jeśłi związek jest świeży, albo mało poważny - może byc z os. towarzyszącą jeśłi para tworzy rodzinę a ślubu nie ma (bo to żąden pieprzony obowiązek) - to już jest to zazwyczaj niegrzecze i wredne (i jak w naszym przypadku, napisane celowo, bo kuzynka świętojebliwa....)

Gość gość
Jeśli znasz imię i nazwisko to je wpisz.