Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ależ mnie wkurza moja babcia, która ma 82 lata i zaprzecza swojej starości!

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie jaka wybredna, Mamusia moja kupiła jej (swojej matce) buty, wygodne, prawdziwa skóra, zdrowotne, za 220zł, a babcia wybrzydza,że są okropne, paskudne, babciowate itp. to samo mówi o wózkach zakupowych,że tylko stare baby takie noszą, na to jej wypaliłam,że co ona sobie myśli?! też jest starą babą, a w ogóle to jest stara już od dobrych 20 lat!! a ona zaprzecza, co ona myśli,że ma 40 lat? wypiera swoją starość, a druga babcia ma 84 lata i non stop gada,że nic jej się nie chce że już tylko na śmierć czeka

Gość gość
ale z ciebie wredna wnuczka\wnuk, zamiast sie cieszyc ze babcia jeszcze ogarnia rzeczywistosc to ... brak slow. moja babcia tez w wieku 80 lat dostala odemnie cudowny, cieply puchaty koc, kupilam go bo byl fajny ale ona odebrala to jak obelge, ze robie z niej staruche. nawet nie wiesz jak sie cieszylam ze moja babcia chce jeszcze zyc i czuje sie pelna zycia.

Gość gość
A Ty pewnie wkurzasz swoją babcie maksymalnie . A mamusia nie nauczyła szacunku dla starszych ,hę ?

Gość gość
A ty byś chciała nosić brzydkie buty?

Gość gość
ja wiem, że babcine te buty i mówiłam mamie,że są obleśne, a mama "to dla babci będą" , mama chciała dobrze, poświęciła czas, wybrała jej buty a ta woli jakieś plastikowe buble od Wietnamczyków :O

Gość gość
A Ty swojego gustu nie masz? Wolałabys żeby na przykład mama albo babcia decydowała jakie buty będziesz nosić. Pomyśl egoistko trochę w druga stronę.

Zobaczymy ty jak będziesz stara to bedą Ci twoje dzieci kupować babcine ubrania. Masz zero szacunku do starszych osób.

Gość gość
oczywiście,że mi dyktują, nie mogę nosić szpilek, koturn, mam się ubierać jak cnotka, żadnych dekoltów, szortów, miniówek, leginsów, tym bardziej irytujące jest,że babka która non stop się mnie czepia ( założyłam bluzkę z koronką na plecach to od razu mówi na mnie "d****a") sama się oburza jak ktoś jej coś podaruje