Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka1308

Czy możliwa jest ciąża.

Polecane posty

Gość Milka1308

Cześć. W marcu odstawiłam tabletki anty - diane, 21.03 dostałam @, która trwała 7 dni. Przed braniem tabletek miałam regularne cykle 30 dniowe. Teraz spóźnia mi się 3 dni, rano robiłam test PINK EXPRESS, ale wyszedł negatywnie. Jakieś 7-10 dni temu bolało mnie podbrzusze, a od 3 dni mam regularne bóle podbrzusza. Czy to może być ciąża ? Pozdrawiam :)

Gość gość
raczej test by wykazal, to jakies rozregulowanie jest, ale na wszelki wypadek powtorz test jutro rano.

Gość gość
Ciąża zawsze możliwa jest. Amen. A tak na serio zrob test albo idz do lekarza a nie sie na kafe diagnozujesz...

Gość Milka1308
Robiłam test. :) po prostu może ktoś miał podobnie, więc nic nie kosztuje, żeby zapytać. Amen ;)

Gość gość
tabletki pewnie rozregulowały ci cykl.

Gość Milka1308
Lekarz powiedział, że w moim przypadku jest minimalna możliwość rozregulowania cyklu po odstawieniu anty oraz żeby starać się od razu.

Gość gość
A skąd lekarz to wie? Robił jakieś badania w związku z tym czy tak po prostu sobie powiedział?

Gość Milka1308
Miałam robione badania przed stosowaniem anty i w trakcie. Także na hormony.

Gość gość
A po? Tak czy owak nie pozostaje ci nic innego jak czekać na rozwój sytuacji. Albo pojawi się okres albo za kilka dni zrobisz kolejny test.

Gość Milka1308
Po na razie nie, bo tak jak pisałam wcześniej lekarz powiedział, że mamy od razu zabrać się do roboty i odwiedzić go w celu potwierdzenia ciąży, a że jest to mój pierwszy cykl bez anty na razie się do niego nie wybieram. Tylko tak jak piszesz chcę poczekać na rozwój sytuacji ;) a temat, tak jak już również pisałam, założyłam w celu swobodnej wymiany spostrzeżeń na ten temat. A nuż którejś się podobna sytuacja przytrafiła. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
skoro tak powiedział to napewno ciąża!!!! zrób bardziej czuły test ten od 10

Gość Milka1308
Mogę jeszcze dodać, że od kilku dni mam uczucie wilgotności oraz biało - przeźroczysty śluz. Spróbuje testować za parę dni, chyba, że wcześniej dostanę @ ;(