Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedys dzieci bawily sie szmacianymi lalkami a teraz fiu bzdziu

Polecane posty

Gość gość

Zobaczcie ile wspanialych wartosciowych slawnych ludzi wyroslo w czasach gdy nie bylo tych wszystkich zabawek. Oczywiscie nie mowie tu o Kasi Cichopek tylko naukowcach,dawnych artystach itp. A teraz zabawki po 200 zl oczywiscie NIEZBEDNE do praidlowego rozwoju dziecka

Gość kuyikty
Znasz Trelkowską? A Mańczykowicza? Nie? A tacy fajni naukowcy by z nich byli, tyle że nie mieli rozwijających zabawek a babcie kazały grzecznie siedzieć w kącie.

Gość gość
A kiedys kobiety uzywały gałganków mając okres, a ty co? Kupujesz tampony i podpaski ze skrzydełkami? Denerwują mnie takie baby 😡

moje dzieci ( corki) nigdy się lalkami nie bawiły żadnymi ani szacianymi, ani z elektronika i komputerkiem w środku, i jakoś tez rozwojowo trzymają się dobrze bez zabaw lalkami i wózkami :)

Gość gość
gadasz jak moja babcia kiedyś nie było pralek, zmywarek, pampersów, komórek, komputerów... i co? chciałabyś żyć w tamtych czasach? bo ja nie! teraz jest lepiej, jak ci tak źle to wyjedź do buszu i żyj z murzynami.

Gość gość
Autorce chodzi o to ze kiedys nie bylo zabawek interaktywnych i dzieci nie byly glupsze niz w tych czasach gdzie takie zabawki sa