Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMi1986

jest tu ktos....

Polecane posty

Gość MalaMi1986

normalny z kim mozna pogadac i nawiazac kontakt :) i normalna przyjacielska relacje :)

Gość gość
Jest witaj

Gość MalaMi1986
naprawde :) to jestem w szoku :) tesknie za normalnymi relacjami miedzyludzkim...za konwersacja na poziomie...za wyrozumiałoscia...czy to takie trudne w dzisiejszych czasach...?

Gość mrsHouse
Tak, to trudne.

Gość MalaMi1986
mrsHouse...ale dlaczego ludzie utrudniaja sobie zycie ...?

Gość mrsHouse
Bo gdyby je ulatwiali, byliby szczesliwi.

Gość MalaMi1986
nie mowie tu o upraszczaniu sobie drogi...bo to było by bez sensu isc prosta droga...kazdy napotyka na jakies trudnosci w zyciu...ale ja bym chciała byc szczesliwa...mam wrazenie ze od jakiegos moi najlepsi przyjaciele a jest ich troje 2 kobiety 1 mezczyzna...zapomnieli czym jest przyjazn...i czuje sie samotna przez to...nie mam z kim porozmawiac ...bo jak zaczynam mowic o czyms to mam wazenie ze mnie nie rozumieja....ze oni sa na zupełnie innym etapie swojego zycia...a ja na innym...mimo ze wiekiem jestesmy bardzo zblizeni...!

Gość MalaMi1986
Zimny dran ale ja nie chce sie wyzywaz cholera jasna...potrzebuje kogos z kim pogadam...o normalnych rzeczach ...o swoich zainteresowaniach....nie tyle ze sama sobie pogadam bo monolog moge strzelic do lustra...ale tez posłucham!

Gość mrsHouse
Nie spodziewaj sie tak duzo po forum. My tutaj lubimy krytykowac, oceniac i mieszac z blotem;-)

Gość MalaMi1986
mrsHouse...wiem ze krytykujecie...zaraz czepicie sie mojego dziecinstwa ! ze jestem skrzywiona! i ze zajezdza ode mnie patologia...siedze tu moze jakies 3 tyg zdazyłam Was co nieco poznac :) ale dziwi mnie fakt takiego mieszania z blotem czy ludzie w tych czasach nie wiedza co to rozmowa na pozniomie :) kryja sie za nickami...i jak kogos od poczatku besztaja to wszyscy ...ktos jeden sie wychyli to albo zmieniaja zdanie albo hejtuja ;D to jest niesamowite :) ze ktos pod wpływem kogos...bo ktos cos...! ? dziwne

Gość MalaMi1986
a najbardziej popularnym jest nick gość :D ze w jednej wypowiedzi wyladowuje swoja nienawisc...a w drugiej aprobate :) to jest niesamowite :) albo ktos sam do siebie odpisuje :D heheh

Gość gość
Lubię rozmowy na poziomie, ale nie mam nikogo takiego, żeby tak rozmawiać. Ciężko znaleźć kogoś kto potrafiłby rozmawiać, a jeszcze trudniej kogoś kto chciałby rozmawiać.

Przyjaciel to ktoś kto przychodzi, gdy inni wychodzą. W sieci przyjaciela nie znajdziesz. Owszem...słuchacza, doradcę stojącego z boku rozmówcę, mankiet dla Twoich łez. On nie odda Ci nerki, nie pomoże materialnie, nie nakarmi w głodzie. To tylko net... Tu prawie każdy nosi maskę.

Gość mrsHouse
Ja na forum jestem od kilku dni, a juz czuje sie jak wsrod swoich:-D to prawda, ze ludzie uwielbiaja mieszac z blotem a instynkt stadny kaze im siedziec cicho i isc za reszta, nawet jesli maja inne poglady. Dobre, bo polskie

Gość MalaMi1986
wychodze z takiego samego załozenia,ludzie teraz ze soba nie rozmawiaja...tylko sie nakrecaja...koleznka do kolezanki dzwoni..."Ty co sadzisz o tym o tym o tym? co załozyc?aha dobra...a to dzieki pa" a gdzie co słychac...co u Ciebie...? ludzie o tym zapominaj...a najsmieszniejsze jest to ze po paru dniach znajomosci twierdza ze znaja Cie na wylot...ludzie nie potrafia i nie chca...nie mowie ze wszyscy...sa nastawieni na siebie...i nie maja na to czasu...? czy to tylko wymowka...? ja chce rozmawiac bo dla mnie to podstawa wszystkiego...(zaraz sie tu jakis czepi ze baba jestem to gadam...ale to nie jest czcze gadanie tylko chec konwersacji nie monologu)

Gość MalaMi1986
Jadowity z tymi maskami masz 100% racji...ale po co ? przeciez w internecie mozna sie pokazac od tej strony ktorej nie pokazałbys na spotkaniu ze znajomym czy przyjacielem...mozna mowic rzeczy ktore nie przejda Ci przez gardło w rzeczywistosci...! :) mrsHouse...trzeba byc soba zawsze i wszedzie i mowic to co sie mysli a nie wkladac sobie w swoje usta cudzych słow...!

Gość mrsHouse
Rozmowa polega na tym, ze trzeba mowic i sluchac ze zrozumieniem, kto ma dzisiaj na to czas?

Gość gość
Ja nie lubię rozmów o niczym, lubię się czasami powygłupiać. Ale najczęściej jestem poważny, może nawet zbyt poważny jak na mój wiek. Jak tak patrzę na rówieśników to osoby poważne to tylko jednostki.

Gość MalaMi1986
ale to jest podstawa...jesli w pracy nie bedziesz słuchał i mowił tak zeby Cie zrozumieli i na odwrot....to? jest na to czas tylko ludzie sa wygodni...maja w d***e to co inni maja do powiedzenia...ale wszystko co oni chca powiedziec jest wazne dla nich i dla innych ma byc!

Gość MalaMi1986
ja mam 28 lat prawie...i moi rowiesnicy to dzieci...! bez obrazy dla mezczyzn bo czesciej sie zdarza..infantylni...malo rozumni...!

Gość gość
Ja mam czas, jeśli chcesz porozmawiać możesz podać maila. Nie lubię rozmawiać publicznie na forach. Nawet nie wiem po co ja wchodzę na kafeterię.

Gość MalaMi1986
recovery86@interia.pl

Ja nie bede pisal maili bo uzywam tel wiec za dlugo to schodzi ale jesli autorka ma ochote wymienic sie czasami na mailu pogladami to chetnie napisze

Gość MalaMi1986
jasne ze mozesz napisac :) przeciez to nie zbrodnia :) Zimnydraniu

Gość gość
A Ty mowic po angielski to ja tez napisac? :)

Gość MalaMi1986
nie rob sobie jaj tylko napisz :) angielski :) jesli ludzie chca rozmawiac to nie ma bariery jezykowej :) znalazł sie Makumba :P

Piszesz ze masz przyjaciol a nie mozesz z nimi dojsc do porozumienia a dlugo sie znacie i czy jestescie w zwiazkach ja wiem jedno prawdziwego przyjaciela ciezko znalesc

Gość gość
A niemiecki mowic ? :) Ja lepiej mowic.

Gość MalaMi1986
przyjaciel w trakcie rozwodu ( wspieram go jak moge,bo ma male dziecko i mu zalezy na nim zeby je zabrac i ma do tego podstawy sama bym ja wyskrobała jakby zaszła w kolejna ciaze) a przyjaznie sie z nim jakies 10lat...przyjaciolka nr jeden 12 lat przyjazni...mezatka od 3 lat (nieszczesliwa w malzenstwie,pragnie dziecka ale rozum jej na to nie pozwala) przyjaciolka nr 2 12 lat przyjazni...ma dziecko rozstała sie z ojcem dziecka i jest szczesliwa od 1,5 roku bedzie brała slub...ja wdowa od 7lat -8 letnie blizniaki od 3 miesiecy sama po 4 letnim zwiazku...chyba nie potrafiłam zniesc tego ze nie potrafił rozmawiac...był gburem i mrukiem :P