Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra jest z facetem ktory BARDZO DUZO PIJE BO CODZIENNIE PIWO CO ROBIC

Polecane posty

Gość gość

siostra jest z facetem ktory nonstop pije.. on jej nie kocha i to widzimy wszyscy w naszej rodzinie a ona ma na oczach chyba jakieś slepki...nie widzi ,że on jej nie kocha i nie szanuje.. nigdy z nia nie chce byc sam na sam tylko zawsze musi byc ktos do towarzystwa...bo inaczej nie maja tematów wspolnych.. on tylko kolegow i piwo widzi..czy to normalne ze on pije codziennie piwa?siostra mowi ze to nic zlego bo pracuje i nie jest alkoholikiem bo przeciez piwo to nie wodka..ale on naraz potrafi 8 piw wypic..bylam swiadkiem..dzien w dzien musi miec piwo na noc wypite..i wodke tez pije .potrafi wypic sam flaszke wodki jak jest okazja do tego......a siostra tyle sie juz wycierpiala i zrywala z nim tyle razy i dalej jest z nim..i nieraz sama ona kupuje wodke zeby tylko pil z nia a nie szedl do kolegów..czy to nie chore..?

Gość gość
pewnie jest spasiony od piwa?

Gość Lubawa_
ja znam takich co przestali pic a jak on wybiera butelke niz siostre...

Gość gość
gruby facet to dno a milosnicy piwa sa zwykle zalani sadlem i wzdęci fuuj

Gość gość
ona jest nieszczesliwa z nim bo ciagle placze przez niego i on ja wystawia i nieraz sa umowieni po czym on wylącza telefon i okazuje sie ze poszedl pić do baru z kolegami...nie rozumiem czemu ona dalej jest z nim i nawet nieraz sama prowokuje go do picia i ze ona kupi alkohol zeby przyszedl pic do niej ..a tyle sie ocierpiala przez ten alkohol ////ja juz jej nie pomoge bo ile razy chcialam jej pomoc to potem przeciwko mnie sie obracalo..ona nagadywala na niego do mnie i potem jak jej mowilam zeby odeszla to okazalo sie ze ona jemu nagadala ze ja mowilam na niego zle...tragedia..nie ma co takiej osobie pomagac...sama na niego nagaduje i wyzywa go i mowi jak zle ja traktuje i ze zrywa z nim a potem jest dobrze i przeciwko mnie sie obraca to ze chcialam pomoc jej.. tyle wycierpiala przez alkohol bo nasz ojciec byl alkoholikiem a teraz pozwala na to zeby jej facet tez byl alkoholikiem..to chore