Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodzi rok ode mnie..czy jest sens??

Polecane posty

Gość gość

Przeważnie zawsze spotykałam sie i byłam w związkach z chłopakami starszymi ode mnie rok lub dwa teraz natomiast poznałam chłopaka jest rok młodszy ode mnie..ja mam ponad 20lat on ponad 19 lat. Cieżko go rozgrysc bo niby pokazuje zainteresowanie ale w taki spodob dziwny. Podrywa, flirtuje ale jednocześnie sie śmieje i żartuje mam wrazenieze traktuje mnie jak kumpele. Byliśmy na jednej osiemnastce i tam wyszła taka sytuacja ze zostałam na noc z większością gości.. Bo on chciał żebym została a ze miałam niedaleko do domu to zostałam myślałam ze pogadamy i tyle. Spalismy w jednym łóżku przytulil mnie trzymał za rękę dotykał ale mimo ze wykazywał chęci czegoś wiecej nie pozwoliłam gdy próbował dotykać TAM to odpychalam mu rękę. Bo nie chciałam wyjść na łatwą dupodajke. Obok nas na drugim łóżku spała dziewczyna która mimo ze ma chłopaka i tez spał w naszym pokoju tylko gdzies indziej i słyszałam wyraźnie ze ona z tym ,,moim " rekami sie zaspokajali mimo odległości łóżek.. Słychać było mlaskanie i wogole..zła byłam bo jedna ręka przytulal mnie a druga zaspokajal ją.. Ona sama wykazywala chęci bo przed pójściem spać Nalegala żebym poszła coś tam sprawdzić niby itp poprostu chciała sie mnie pozbyć alespecjalnie nie poszłam nigdzie i zostałam . Jest sam wiec miał prawo sobie robić co chciał z kim chciał ale czuje złość ze mając mnie przy sobie tak jakby mizialil sie z tamtą..;( po tym gdy skończyli przytulil mnie mocno i wziął za rękę i spał ja udawalam ze śpię.. Na następny dzien zachowywał sie jakby nigdy nic sie nie stało..jakbyśmy byli normalnymi znajomymi i głupio sie podsmiewal jak tam po nocy he itp a przecież ze mną nic nie robił tylko z nią..mimo tego jak sie zachował to przyznam sie zakochalam sie w nim a jego zachowanie tłumaczę tym ze był pijany ja byłam trzezwa bo nie pilam..czy ma to sens? Chciałabym żeby zainteresował sie mną staram sie pokazywać przy nim jak najlepiej..ze nie pije nie palę,nie daje sie..on tego nie docenia ..a może jestem dla niego za stara? Niewiem co chłopaki sadzą o związku ze starsza rok dziewczyna??

Gość gość
Ale ja nie chce być na *****nko !! Chce by traktował mnie poważnie.. Dlatego w porównaniu do tamtej łaski ja sie mu nie dałam bo chce by mnie szanował..

Gość gość
On cie nie szanuje skoro przy tobie obmacywal inna dziewczynę a ty jesteś idiotka skoro sie zgodzilas ba takie cos, bie wyobrazam sobie w ogole tego to obrzydliwe. .. on w ogóle zlapal cie za reke ta dłonią która wcześniej grzebal w cipce innej laski? :D

Gość gość
A skąd wiiesz ze nie szanuje?? Przecież nie śmieje sie ze mnie do kolegów ze jestem łatwa a z tamtej dziewczyny sie śmiał bo moja kuzynka to słyszała

Gość gość
o boże, z kim ty sie zadałaś :O No chyba, że teraz takie coś jest normalne... stara jestem... Ale jakby jakiś koleś startując do mnie robił placówę innej to by mnie więcej nie spotkał.

Gość gość
Ale o co wam chodzi, jakie prowo.. Kurde oni oboje byli pijani poza tym on jest wolny wiec to ze sobie coś działał z tamta to nie moja sprawa nawet niewiem czy on to pamięta co robił a ze ona wyrażała chęći bo sama sie do tego prosiła..wyraźnie to widziałam ..ładny jest wiec idiotów nabrała chęci na niego nawet nie myśląc o tym ze jej chłopak śpi niedaleko ale jej chłopak nie lepszy wcale takim są głupim związkiem..a chłopak jak jest pijany i widzi ze panna chce od niego czegoś wiecej to nie myśli u dziala..tak robi większość facetów..to czemu jestem idiotka co?? On spodobał mu sie już wcześniej niż ta osiemnastka była..tylko nie mieliśmy okazji gadać jakoś..

Gość gość
Sory za błędy ale pisze przez tel i taki mam głupi slownik

Gość gość
K***a przecież napisałam ze sory za ewentualne błędy Ale pisze ze słownikiem z telefonu!!