Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś praktykuje od lat stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

i nie wpadła? jakto jest czy ten ejakulat ma plemniki które są zdolne do zapłodnienia czy nie? bo różne to opinie chodzą.

Gość gość
oczywiście, że w preejakulacie są plemniki i to oczywiste, że można wpaść i na dodatek zarazić się czymś

Gość gość
Ja znam taka, ale moze jest maloplodna. W kazdym razie zlapala klykciny jak kalafiory

Gość gość
Ja stosuje stosunek przerywany. Zaczęłam 10 lat temu z pewnym mężczyzna a potem przerwalam z nim i teraz zamierzam znowu to kontynuować. On niedługo na rentke pójdzie to będzie za późno

Gość gość
haha dobre

Gość gość
My praktykujemy stosunek przerywany od 3 lat. Jak widać można ale widać wasi faceci są zbyt ułomni aby przed wytryskiem wyciągnąć członka.

Gość gość
Dla mnie to nie jest metoda antykoncepcyjna to jakby na dwoj***abka wróżyła uda się i nie będzie ciąży lub nie

Gość gość
my się tak kochaliśmy, mój mąż zawsze wyciągał przed końcem, resztę robiłam rączką i tak było przez 4 lata, ale pewnego pięknego dnia zaszłam w ciążę :) Nasza córeczka ma już 8 miesięcy :) ale jesteśmy z tego bardzo szczęśliwi, bo nie wiadomo kiedy sami zdecydowalibyśmy się na dziecko :) Dzisiaj już nie ryzykujemy i stosuje plastry antykoncepcyjne :)

Gość gość
a jaka to przyjemność dla faceta? boi się tylko żeby wyciągnąć w porę

Gość gość
To jak z tym karmieniem piersią, że jak się karmi to się nie zajdzie w ciążę. Tylko czemu jest tak wiele matek co mają dzieci rok po roku

Gość gość
Jeśli wasz facet nie potrafi wyciągnąć penis przed wytryskiem, to musi być ułomy. Do toalety też nie zdąży? . Nie ma spermy w cipce = nie ma zapłodnienia. W preejakulacie są plemniki ale tylko kilka. Taka sama ilość plemników w s*****e jest oceniana przez lekarzy jako bezpłodność.

Gość gość
Tak jasne a rodzice co to stosowali stosunek przerywany i zaliczyli wpadki to nie zaliczyli wpadki tylko dzieci znaleźli w kapuście. Bzdury gadasz

Gość gość
plastry antykoncepcyjne działają w ogóle? bo chyba nie jest to popularana forma antykoncepcji

Gość gość
Znam przypadek kobieta oszalała na punkcie karmienia piersią karmiła na każde zawołanie dziecko prawie z domu przez to nie wychodziła. Po trzech miesiącach od porodu była w kolejnej ciąży. Mąż pracował w domu :p

Gość fiolka899
Statystyki mówią, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę po stosunku przerywanym, dlatego ja osobiście nie stosuję tej metody antykoncepcji. A gdy już się przytrafi, to warto wziąć pigułkę po.

Gość gość
Ja stosuję stosunek przerywany od 10 lat małżeństwa. Dziecko jedno- planowane.

Gość gość
ja 2x wpadłam więc nie jest to 100% tak, uda się , nie uda

Gość gość
tak, od 6 lat.

Gość gość
popieram kolezanke wyzej tez nie chce sie truc tabletkami a gumek nie znosze nie bede facetowi zycia ułatwiac wiec musi sie pilnowac i dajemy rade zreszta mieszkam we DE a tu aborcje mozna

Gość gość
jakies 30lat.serio!!!

Gość gość
ja stosowałam z facetem 3 lata i wszystko zawsze ok było Ale to był człowiek opanowany i znający się na rzeczy :) Ale powiem wam że do niego miałam ogromne zaufanie pod każdym względem .... ale z kimś innym to nie miałabym zaufania na takie praktyki

Gość gość
Jak którejś facet nie potrafi wyciągnąć na czas to współczuję. Ja od 15 lat, dwoje dzieci- z pełnego stosunku i świadomie planowanego. Z przerywanego- nigdy, zero wpadki.Ale mój mąż zna się na rzeczy.