Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyborca rozczarowany

Czy warto jeszcze chodzić na wybory w Polsce?

Polecane posty

Gość Wyborca rozczarowany

Czy może lepiej odpuścić sobie ten cały cyrk? Myślicie, ze jest szansa na zmiany? :o

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja nie chodze. Nie glosuje. Mam wrazenie ze Polska coraz bardziej pograza sie w religijny ciemnogrod.

Gość gość
szkoda nóg i tak będą kradli czy jedni czy drudzy , to nie ma znaczenia ja nie chodze

Gość gość
mi sie juz nie chce

Gość gość
Kupcie sobie sznurek ,byscie mieli na czym sie powiesic! Obowiazkiem kazdego jest brac udzial we wyborach i wybierac mądrych ludzi a nie tych czerwonych popaprańców!

Gość gość
warto,bo wtedy żyje się ze świadomością ,że ma się wpływ na to co się dzieje a ,że ludzie ogólnie zachowują się jak "ciemna masa" i dają sobą manipulować,w zamian za durne "obiecywanki" głosują na bodaj kogo,to jest jak jest :O

Gość komitet wyborczy obużeni
czytałem że europoseł dostaje 17000euro miesięcznie,w tym jest pensja podstawowa i różne śmieszne dodatki,teraz rozumię czemu polskie bydło pcha się do brukseli,ja na nich glosował nie będę,kase biorą niewyobrażalną,dla kraju i tak nic nie zrobią i jeszcze wstyd krajowi przynoszą wszczynając burdy na lotniskach po pijaku,wstyd,i ja mam glosować na tych pajaców?nigdy

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ææ Ja nie chodze. Nie glosuje. Mam wrazenie ze Polska coraz bardziej pograza sie w religijny ciemnogrod. xxxxx nic dodac,nic ujac.zgadzam sie w 100%

Gość gość
jak nie chodzicie głosowac to potem trzymajcie pysk na kłódke , ze cos Wam nie pasuje

Gość gość
ale jeśli będą głosowali Ci,co ich drażni panoszenie się czarnej mafii,to jednak będzie miało to wpływ na wyniki wyborów owszem,jest ciemnogród,ludzie pławią się w obrządkach kościelnych pod ich potrzeby wszystko jest przygotowywane ,by w między czasie wyprać im mózg i pozbawić chęci do samodzielnego myślenia

Gość gość
a widzicie to co zrobiły palanty na których głosujecie? jeździli na Ukraine,fotki na majdanie sobie robili,za ukrainu płakali ręce załamywali,a oni sami ruskim budynki rządowe oddają,bo do rosji sami się pchają,tv pokazuje jak to niby odbijają teraz te budynki,to śmiechu warte jest,teraz prosiaczków sprzedać nie ma gdzie,jabłuszek i nabiału,i poco to wszystko i za kogo,za ryzunów z pod znaku tryzuba,za banderowców,do dziś ichni nacjonaliści przy wódce wznoszą okrzyk,,na pohybel lachom,żydom i rosjanom''wystarczy tylko plecami do nich się odwrócić,a nóż nam w nie władują,a naszym śmiesznym politykom w to graj,jest przynajmniej gdzie się pokazać,żałosne pajace,z lewa,prawa i centrum

Gość TITAN genotip X
Tylko demokracja dała szansę dła patologicznego PiS'u!

Gość gość
po co mamy głosować skoro nie ma okręgów jednomandatowych??? na kogo byś nie zagłosował to i tak do sejmu wchodzi Miller, Kaczyński, Tusk, Niesiołowski i ich kumple!

Gość gość
tylko na wybory prezydęckie chodzę,reszta to sciema,warcholstwo i kiełbasa wyborcza,aż się dziwię że ludzie dają się nabierać i chodzą glosować,lepiej już na ryby pójść,do kina,czy dzieci na festyn zabrać,przynajmniej korzyść dla rodziny jest,idąc na wybory nie ma nic,tylko wybrany się cieszy,kase trzepie i ma w dopie wyborców swoich i swoje obietnice,a ciemnota leci i głosuje,bo przecież w kościółku trzeba się pokazać i w lokalu wyborczym,żeby szef widział,sąsiad,sąsiadka i znajoma pani z komisji wyborczej...

Gość gość
taaa, bo oczywiście największym problemem w tym kraju jest kościół... xxx ano jest,kościół + radio Maryja,elektoratu w cho/lerę to i manipulacja ciemnym ludem trudna nie jest ,,,ale co będzie "za chwilę" bo większość młodzieży rwie za granicę albo już tam żyje od lat.... mają inną wizję świata i inaczej widzą swoją rolę w świecie,o tym powinien pamiętać nasz rząd bo oni,jak nie będą mieli w Polsce szans na godne życie to never tu nie będą mieszkali i pracowali...i się rypnie wszystko ,na bank:P

Gość gość
nie i tak sa uklady ,serwery

Gość gość
Warto iść nawet wtedy gdy uważamy że nie ma na kogo głosować i oddać nieważny głos, czyli np. zakreślić większą liczbę okienek. Wtedy mamy chociaż wpływ na proporcje i frekwencje chociaż swojego reprezentanta nie wybieramy.