Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, dlaczego ja jestem taka brzydka, gruba i głupia ? Nic mi się nie udaje

Polecane posty

Gość gość

to smutne nie wiem czy faktycznie jestem kretynką czy co, nie dostalam sie na wymarzone studia, slabo zdalam mature, pracuje w magazynie :O pakuje zamowienia, naklejam naklejke z adresami, wypisuje faktury WZ, siedze przy przyjęciach towaru, zarabiam 1600 zł do reki (warszawa) praca jest nudna, beznadziejna, w*********a Nigdy nie mialam chlopaka, nie mam kolezanek mam ochote p*****lnąc sie patelnia w łeb :(

Gość gość
jak na dzisiejsze realia masz spoko pracę, mała odpowiedzialnosć, kasa standardowa

Gość gość
to musi być PMS. dokładnie tak samo ja czułam się wczoraj, i naprawdę dosłownie to samo zdanie jak w tytule wypowiadałam z myślą o sobie. przejdzie :)

Gość gość
Mam jak Ty oprócz tego że do matury w ogóle nie podeszłam a pracy nie mam, bo mam roczne dziecko, którego ojciec okazał się kretynem, nie mieszka z nami i płaci tylko na dziecko. Mam nadzieję że pocieszyłam bo gorzej już chyba nie może być.

Gość gość
"okazał się kretynem" :D "płaci tylko na dziecko" - może ma jeszcze na ciebie płacić bo bachora urodziłaś? Mądry facet. Wcale nie jest kretynem.

Gość gość
a co ja mam powiedziec ? mam 24 lata, opiekuje sie dwójką mlodszego rodzenstwa, nasi rodzice nei zyją, nie mam zadnych znajomych, nie mam czasu dla siebie, mlodsza siostra ma 5 lat, brat 13 mi pomaga i ciotka z mezem, mialam pozwolic by zabrali je do domu dziecka? Caly dzien w pracy, wracam o 16 obiad i spac :(

Gość gość
Trzeba było uważać, co się robi, teraz ponosisz konsekwencje swojej lekkomyślności (to do kobiety z dzieckiem), a autorka ma problemy, którym nie zawiniła. Brzydkim i mało inteligentnym się rodzi i nie ma się na to większego wpływu.

Gość gość
Brzydcy, biedni, przeciętnie inteligentni. Tacy mają najgorzej. Lepiej juz byc ładnym debilem, tacy maja zawsze szczescie, podobnie bardzo inteligentni brzydale.

gruba jesteś, bo za dużo żarłaś i mało się ruszasz, ale to możesz zmienić. brzydka jesteś, bo jesteś gruba i to w sumie tez możesz zmienić. a głupia jesteś po rodzicach, więc to nie twoja wina. - wyluzuj. masz ręce, nogi, zacznij uprawiać jakiś sport, a może jeszcze zostaniesz piękna i sławna. życie lubi zaskakiwać :P

Gość gość
Ale może chociaż w łóżku dobra jesteś? W sumie to wystarczy facetowi do szczęścia ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
1. Zadna praca nie hanbi. 2. Brzydcy i grubi tez zyja na tym swiecie i tez maja swoje sloneczne dni 3. Jesli sama o sobie myslisz ze nic Ci sie nie udaje to nie zajmie duzo czasu kiedy tak wlasnie zacznie byc. Zmien nastawienie.