Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriszja7

wkurwia mnie moj facet, jak zwykle wszystko musi zjebac..

Polecane posty

Gość Patriszja7

..ladna pogoda, mielismy isc na spacer, bo caly dzien siedze przy ksiazkach a on juz swoje humory ze tylko na godzine idziemy, ze idzie z przymusu to mowie wypchaj sie, nigdzie nie ide z Toba, wielka lache mi robi.. no i co? siedze w****iona w domu ;/ i tak jest prawie w kazdej sytuacji, zawsze wszytsko musi z****** wiecznie jakies ale

Gość gość
jednogodzinny spacer to dla ciebie za malo. sory ale ile mozna lazic. nie dziwie sie ze mu sie nie chcialo. nudziara chyba z ciebie niezla...

nie chodzi o to, tylko zamiast normalnie isc to musi byc jakis problem z d**y, no bo jak to mozna zyc w milej atmosferze ;/ jak ja bym miala sie tak czepiac o kazde gowno to juz dawno by osiwial ;///

Gość Stefamek
śmierdząca polko , jak on mógły chodzić z takim paszczurem jak ty ? On dostojny, piękny Polak a ty brzydka polska babuszka ? :D

Gość gość
matkooo, jaka z ciebie frustratka... dziwne ze koles w ogole cie chcial

jak k***a facet pisze ze baba sie wszytskiego czepia to jest stara jedza a wiecznie narzekajacy facet to k***a co, ile mozna, pisze przeciez ze to za kazdym razem sie powtarza wiec ile mozna!!!!!

Gość Stefamek
no to ja dziewczunko już mu się nie dziwię, że cię zlał.. masz krzywe nogi, brzydka jesteś jak każda polka, w dodatku masz ograniczenia na umyśle - no cooments ;)

Gość Stefamek
a ty wyżej idż umyj cipcie bo capisz aż tutaj jak każda Polka :D

Gość gość
przecież to ty sie czepiasz wszystkiego, a nie twój facet. powiedział ci, że nie ma ochoty więc idziecie tylko na godzinke. to się nazywa kompromis z jego strony, na tym polega związek. ale nie ty robisz z d**y problem i wolałas sie obrazić, zamiast spędzić miło godzinę. to teraz siedź sama w domu i nie narzekaj, sama tak zadecydowałas. wybacz ale tak mnie w*******ą takie problematyczne kobiety jak ty, że nie mogę. (sama również jestem kobietą)