Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks mnie nudzi, czy coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie tak promują seks, każdy musi mieć 5 orgazmów dziennie, seks celem życia, kobiety biorą pigułki anty, żeby mogły zażywać seksu bez skrępowania i kiedy tylko chcą. A ja uważam że seks jest mega nudny, nic specjalnego, nie rozumiem tego szału seksu, nie rozumiem tego promowania seksu i mody na 5 orgazmów dziennie, bo jak dla mnie to naprawdę nic ciekawego, wolę poczytać książkę, iść na spacer, pochodzić po górach, popływać, to są fajne zajęcia, seks dla mnie mógłby nie istnieć. Czy coś ze mną nie tak? Żeby nie było, nie jestem oziębła, uprawiam seks, co nie zmienia faktu że ja naprawdę nie widzę w tej czynności żadnego szału.

Uprawiasz seks chociaż cię nie kręci, to nie jest twoim zdaniem oziębłość? Może po prostu nie trafiłaś na odpowiedniego partnera? Albo masz niskie libido? To trochę tak jak z apetytem - jedni lubią dobre jedzenie, inni nie widzą w tym żadnej przyjemności.

Gość gość
Ja mam to samo sex dla mnie powinien nie istnieć pojawiło sie to po urodzeniu syna i trwa do dzisiaj chociaż syn ma 3 lata !

Gość gość
Nic ! Powiedział, że będzie tak długo czekać aż się przełamię ! I że nie ma do mnie żalu o to że tak jest .

Gość gość
Nie , nie myślałam bo na prawdę nie ciągnie mnie do tego a mam dopiero 24 lata , może to uraz po porodzie i też duży strach przed następną ciążą mimo tego, że biorę tabletki

No ja rozumiem, ciebie nie ciągnie, ale właśnie w tym rzecz. Na partnerze to się odbija negatywnie

Gość gość
Po30 kobiety maja apetyt .Wczesniej to tylko preludium ...

ść Nic ! Powiedział, że będzie tak długo czekać aż się przełamię ! I że nie ma do mnie żalu o to że tak jest . x dyma na boku, ha

Gość gość
Tak, tak dyma na boku jak prosto z pracy do domu idzie :p a firma zaraz koło naszego domu :D