Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie kontakty z kuzynami ?

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie ? dogadujecie sie czy nie ? bo u mnie wyglada to tak : z rok młodszym kuzynem chodzimy do jednej szkoły więc jest dla mnie jak brat druga kuzynka jest 7 lat starsza i z nią mam fajny kontakt(np. jak sie widzimy to prawie zawsze chodzimy na wspolne zakupy ) ale niestety dzieli nas duza odległosc ...:/ no i mam jeszcze dwa lata starszą kuzynke ale ... własciwie jej nie znam -mam neutralny stosunek do niej bo nigdy jej prawie nie widuje co mnie troche boli bo chcialabym ja poznac no a mama nie ma rodzenstwa tak jak i ja eh,ale sie rozpisałam ....a wy jak macie?

Gość gość
czysto seksualne...

Gość gość
Marne .Wszyscy na drugiej pólkuli .

Gość gość
marne. bo tak. nigdy nie bylam z nimi blisko. z jedna kuzynka tylko widuje sie znacznie czesciej bo mieszka niedaleko mnie, ale coraz bardziej czuje , ze traktuje mnie jak swietna kase zapomogowo-pozyczkowa :O

Gość gość
o jej to współczuje ci .. uwazam ze takie wykorzystywanie tylko niszczy wiezi .. a co to drugiego ,,gościa " to na serio ? Ja nie mogłabym przespac sie z kuzynem -dla mnie to ktos nieosiagalny i milosc do niego jest braterska ale nigdy seksualna