Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idaho

Wstydliwe sytuacje

Polecane posty

Gość Idaho

Wpisujcie tu swoje wstydliwe sytuacje wpadki itp. Ja sie moze pozniej przełamie

Gość gość
no np. jak zemdlalam w supermarkecie przy samej kasie, albo jak sie przewrocilam na ulicy w szpilkach ;/

Gość Idaho
to było słabe gościu... postarajcie się lepiej, bo nie napiszę co mnie dziś spotkało, taki wstyd! o matko!

Gość gość
zebys wiedzial ze wstyd, co cie spotkalo?

Gość gościówka nocna
impreza, 3 pary. Wchodze do lazienki a tam podpaska zuzyta na wannie leży. Nic nie zrobiłam. Pewnie się chłopaki zastanawiali, ktora to zostawiła....

Gość gość
pierdnąłem na Orlenie i był pożar

Gość gość
ja bym sprzątnela tą podpaskę. Ale fakt ze niektore kobiety to straszne brudasnice.

Gość Idaho
No dobrze, powiem Wam, otóż dzisiaj poszłam do pracy w białych spodniach, pod spód założyłam tylko stringi. Wracając autobusem mimo, że powinno to się zdażyć dopiero za dwa dni, dostałam dzisiaj obfitego okresu. Całe spodnie miałam czerwone na tyłku, ale jakoś trzeba było dojechać do domu. Ale to niestety nie wszystko... Nie było miejsc siedzących, stałam tyłkiem do szyby, ale jakiś facet jechał koło mnie z psem, z owczarkiem niemieckim. I on chyba poczuł krew, bo zaczął mnie lizać i nie chciał przestać. Jego pan próbował go odciągnąć ode mnie, ale że był dosyć niski i wątły to długo mu to zajęło, pies lizał spodnie z 5 minut a mi aż nawet zrobiło się ciepło, ale w końcu ten gość tak go pociągnął, że wielki kawał spodni z tyłka został psu w zębach :O Zaniemówiłam i nawet nic nie powiedziałam, zaraz był mój przystanek i biegiem popędziłam do domu widocznymi czerwonymi pośladkami, jeszcze po drodze słyszałam jak jakieś dresy zaczęły gwizdać i krzyczeć z mną...