Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszulanocnazsatyny

W jakim wieku w waszym otoczeniu

Polecane posty

Gość gość
wśród moich znajomych pierwsze ciąże zaczęły się w okolicach 30stki, wykształcenie wyższe, miejsce zamieszkania zarówno dużo jak i średnie miasta; mam też sporo znajomych po 30-tce, którzy nawet jeszcze nie myślą o dzieciach. a co do przewagi wczesnego macierzyństwa, to pisała tu wczoraj taka jedna 30 latka z dwójką dzieci: praca fizyczna za grosze, 60% siwych włosów, popsute zęby i miesięczny budżet na siebie 20 zł- pewnie trollowała, ale w rzeczywistości dużo takich "młodych" mamuś, podczas gdy większość moich znajomych w wieku 30stu czy 40stu lat, to laski..

Gość gość
29-34 lata po studiach lub 21-22 ledwo po szkole bezrobotne .....

Gość gość
moja mama w wieku 60 lat jest energiczną atrakcyjną kobietą na kierowniczym stanowisku, która ma z 80 par szpilek w szafie i tyleż torebek, a nie żadną babunią w kapciach i motkiem włóczki w ręku. chyba niektóre z was wywodzą się z bardzo "prostych" środowisk, a wasze matki nigdy nie miały innych aspiracji niż dzieci i obiad.

Gość gość
nie wiesziałam, ze pytanie o "SRODOWISKO' to pytanie o wykształcenie :D

Gość gość
T teraz juz wiesz :P

Gość gość
Litości :) Przecież to oczywiste, ż ejak ktoś pyta o środowisko/otoczenie to nie pyta o kolezankę z klatki schodowej ani o to czy mieszkam w bloku czy kamienicy :) Przeciez od razu wiadomo, że chodzi o wykształcenie i pozycję społeczna/zawodową.

Gość gość
Moii znajomi po 30 w tym ja-;) \ Kobiety z którymi pracuję ,że tak napiszę bardzo młodo - są to osoby , które nie stawiały na edukacje i często z dysfunkcyjnych rodzin.

Gość gość
30+ - środowisko akademickie, zazwyczaj po skończeniu doktoratu, kilka w trakcie