Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapomninalski

Poważnie fantazjuję na temat kolezanki

Polecane posty

Gość niezapomninalski

Dawno jej nie widziałem, ale w zeszłym roku spotkałem ją ponownie i udawała chłodną, ale wyjechaliśmy na wyjazd i przyszła do mnie w nocy niby przypadkiem, najpierw rozmawialiśmy na molo, później poszliśmy do namiotu, od słowa do słowa najpierw złapaliśmy sie za rece, potem zaczęliśmy sie całować, jej oddech był coraz szybszy , położyłem się z Nią, ale tylko przytulałem i całowałem, z wzajemnością. Kilka dni później znów spotkaliśmy sie w nocy i namiętnie całowaliśmy, wyjazd się kończył, przyjechał jej chłopak, udawała przed nim, że wszystko ok, ja w sumie też. Po wyjeździe rozeszło sie p kościach, pogodziłem się z tym, że jest zajęta, ale powraca w moich myślach, na myśl o niej czuję wielką "chcicę", rozpaliła mnie i się wycofała, przyznam się, że czasem jak robię sobie :dobrze", to fantazjuję, że się z nią ostro "pie przę" Nie odzywamy się do siebie, ona sobie tam ochłonęła, ale coraz bardziej zaczynam ciałem tęsknić, do tego , co we mnie wywołała. Pytanie do Was co z tym zrobić? Pozdrawiam!

Gość gość
rób co chcesz

Gość gość
fantazjuj dalej

Gość gość
ona jest nadal zajęta? Niezłe z niej ziółko, tak swoją drogą

Gość niezapomninalski
jest nadal zajęta, tak, ziółko z niej niezłe i mocne może po prostu byłem dla niej tylko odskocznia, przygodą, choć wiem, że podobałem jej się, zanim miała kogoś, może jak rasowa zdobywczyni juz odkresliła mnie na swojej liście zaliczonych ;) tylko nie rozumiem po co jej chłopak :P

Gość gość
moze jej chlopak nie dajej jej tego czegos

Gość gość
odezwij sie i zobacz co z tego wyniknie, najwyzej nic

Gość niezapominalski
muszę jakiś pretekst znaleźć, żeby ją spotkać, pracuje w galerii handlowej

Gość gość
to proste! idziesz i nagle na nia wpadasz...albo przechodzisz obok sklepu w ktorym pracuje i mowisz o zauwazyłem Cie i przyszedłem sie przywitac :)

Gość gość
Mozesz też zabrać ze soba namiot. Tak na wszelki wypadek, gdyby znow miala ochote przyprawic rogi swojemu facetowi.

Gość niezapominalski
dobre z tym namiotem, ale wolę hotel :P

Gość niezapominalski
zresztą, kto powiedział, że zaraz będę się do niej dobierał, może nie mam nawet cienia szansy, ale zagadać zawsze można i zobaczyć w ogóle jakie ma do mnie podejście

Gość gość
Czy chciałbyś zeby ona została twoja dziewczyna, narzeczoną, żoną?

Gość niezapominalski
sytuacja jest niełatwa kiedy powiedziałem po wyjeździe koledze o tym incydencie, on wypytał się znajomych. którzy ją znają i wyszło, że miała już takie szybkie incydenty niezakończone łóżkiem , czy była aktualnie z kimś, czy też nie, ale znam tych gości, Skończyło się z mojej strony bo wbrew pozorom traktowałem ją poważnie\ i nie chciałem się rozczarować jest chemia, dobrze mi się z nią rozmawia-trochę jak z kumpelą ma fajne pasje i chciałbym ,żeby była moją dziewczyną, ale za mało ją znam nie wiem czy to u niej standard, czy tylko ten chłopak po prostu nie dokońca jest tym najważniejszym dla niej bo chyba gdyby był, to by tak nie robiła, tego nie wiem...

Gość gość
Możesz ją bzykać bo do tego się tylko nadaje tylko uprzedza jej chłopaka ze szmatę ma za dziewczynę

Gość niezapominalski
myślę, że w tym to Ona akurat jest niezła, szkoda by było, żeby nie sprawdzić czy w czymś jeszcze może być

dziwię się że odpuściłeś, skoro ona ci się podoba... to facet powinien okazywać zainteresowanie, a ty byś chciał żeby ona za tobą latała? Dała ci wyraźny sygnał że jest tobą zainteresowana. A ty nic?

Gość niezapominalski
złożyło się na to kilka spraw Jak wracaliśmy z wyjazdu ze znajomymi-Ona, jej chłopak, ja, znajomi, okazywałem jej dystans-uświadomiłem sobie później , że poczułem coś więcej i że byłem troszkę zazdrosny napisałem jej maila, co słychać i w ogóle kilka dni później ale nie odpisała pomyślałem, że chyba nie chce się kontaktować Może powinienem jeszcze raz się upomnieć,ale moja pewność siebie nie była już taka duża

Gość gość
to próbuj