Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodalej

???

Polecane posty

Gość niewiemcodalej

witam wszystkich mam wrazenie ze wszystko sie sypie mam corke bedzie miec 2 lata w serpniu mam wziasc slub tez za nie dlugo mam 21 lat nie wiem czy chce wychodzic za maz to nie znaczy ze nie kocham swojego partnera byc moze znowu jestem w ciazy tez nie planowanej nie wiem co robic czasami mam glupie mysli ze tyle zycia mi ucieknie ze nie bede robic tego co chciala bym robic i mam wyrzuty sumienia bo kocham swoja coreczke ale przez to myslenie mysle ze jestem zla matka

Gość gość
tego co bys chciala ? czyli czego?

Gość gość
jakiś czas dla siebie chyba znajdziesz. Może kup sobie rowerek do domu dla relaksu

Gość niewiemcodalej
jak juz cos nie biadole tylko mowie weszlam tu bo tutaj mozna o wszystkim porozmawiac a jak masz pisac takie teksty typu bezmyslnie pier to nie pisz nic bo jestes żałosny lub żalosna życie jest zyciem rózne rzeczy moga sie czlowiekowi przydazyc sa jeszcze gorsze sytuacje niz moja a jak juz cos to sie zabezpieczylam ale jak wiadomo nie ma zabezpieczen na 100 %

Gość niewiemcodalej
widze ze tutaj sa ludzie ktorzy po prostu sie nudza i pisza sobie od tak hahah dobry pomysl z tym rowerkiem ale wole inna dyscypline sportu

Gość gość
Po Twojej pisowni widać, że zamiast chodzić do szkoły i się uczyć ważniejszy był seksik :)