Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiunieczka17

Dziwny problem z chłoapkiem

Polecane posty

Gość Asiunieczka17

Otuż - mój chłopak jest miłym, inteligentnym, czułym, dobrym człowiekiem. W związku z tym naprawdę się stara, potrafi szczerze przeprosić za jakiś swój błąd. Szczerze też ze sobą rozmawiamy i na bierząco staramy się wspólnie rozwiązywac problemy, np. stwierdzenie pitagorasa, nigdy nie przeżyliśmy awantury, ewentualnie drobne kłótnie. A problem jest taki, że aż mnie przestraszyl... :Któregoś razu mój chłopak na urodzinowej imprezie teścia wypił troche więcej alkocholu (tzn. nie do upadłego) i zaczął zachowywać się zupełnie odwrotnie niż zwykle, zaczął przeklinać, stawał sie nadpobudliwy, chwilami nawet lekko agresywny...aż w końcu wyszła taka sytuacja, że w czymś się z nim nie zgodziłam i zwróciłam uwage na jego złe zachowanie, a on wykrzyczał, że nie chce mnie już widzieć, znać i że nie jesteśmy razem ! Dodał że mówi poważnie.Sam poszedł do domu. Mnie - zamurowało.Dzień potem jakby nigdy nic - odezwał się do mnie, z domysłem, że narozrabiałcoś tam, ale nie pamięta szczegółów. Gdy wszystko opowiedziałam, również jak sie czułam - przepraszał, błagał o wybaczenie, płakał-szczerze nawet! i mówił, że wcale tak nie myślał jak mówił, i 90% tych "złych słów" - nie pamięta! Powiedział że wudki raczej pić nie będzie... bo nie czuje sie sobą. Po ok. 4miesiącach zdarzyła się podobna sytuacja, w wyniku drobnej kłutni - oświadczył, że idzie do domu, po czym zadzwonił i powiedział, że to ostatnia nasza rozmowa. (też był pod wpływem alkocholu). Ludzie !!! Ja poprostu nie poznaje swojego pieska, a znam go bardzo dobrze, bo wiele ze sobą przeżyliśmy, byliśmy w różnych sytuacjach.Czy można mieć jakąś drugą osobowość? Czy alkochol może tak nas zmieniać ?! Czy po prostu wszyskie facety to fiuty?

Gość gość
Może nie chce dziewczyny analfabetki :D Otóż, alkohol, wódka, kłótnia. Nie wiem, moim zdaniem jak ktoś nie umie się zachować po alkoholu to pić nie powinien.

Gość gość
Jak nie poznajesz swojego pieska, to czas na tresera i behawiorystę...

Gość gość
chłoapkiem? a co to?

Gość gość
No widocznie ma słabość do alkoholu lub jakiś problem porozmawiaj z nim lub idź z nim do psychologa i wspieraj pokaż mu że się przejmujesz że jest dla Ciebie ważny

Gość gość
ja skończyłam czytać na słowie CHŁOAPKIEM:-)