Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona okazała zainteresowanie moją osobą?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do was bo jestem chłopakiem i nie wiem co mam myśleć o zachowaniu pewnej dziewczyny w stosunku do mnie. Usiadłem w pustej ławce a zaraz do mnie dosiadła się dziewczyna w moim wieku, usiadła bardzo blisko mnie ramie w ramie, po 5 minutach widziałem że zerknęła na mnie, założyła nogę na nogę i lekko odchyliła kolana w drugą stronę, miała spódniczkę do kolan, zsunęła ją do połowy biodra co jakiś czas poprawiając i przeczesując włosy w taki sposób że nie dało się tego nie zauważyć, trochę się od niej odsunąłem ale ona ponownie przysunęła się do mnie. Byłem u komunii i wchodząc do ławki usiadłem koło niej tak jak ona ramie w ramie, wcale się nie odsuwała ode mnie. Siedziała ze mną do samego końca kiedy wszyscy już wychodzili ja zostałem w ławce i ona też, kiedy wstałem i wychodziłem z ławki ona też wstała i wyszła. Nie wiem co mam o tym myśleć? Czy ona była mną zainteresowana?

Gość gość
no pewnie, ze tak a ty nic😭 jakie te chłopy tera niedomyślne

Gość gość
domyślam się, że ta ławka to w kościele była? dziwne, żeby kolanami świeciła przed księdzem

Gość mrsHouse
Nie niunius, usiadla tak blisko, bo bylo jej zimno, a przeczesywala wlosy, bo miala lupiez. Spij spokojnie.

Gość gość
A jak myślicie czy jak ją jeszcze spotkam to mam u niej szanse?

Gość dupamaryny
teraz jak ja zobaczysz na mszy wez ja za reke i idzcie zjesc oplatek to bedzie bardzo romantyczne:):P

Gość mrsHouse
Masz. Dzialaj.

Gość dupamaryny
pozniej niech ksiadz poleje was swiecona woda, napewno to was scementuje :) i bedzie twoja :P pozniej to pokaze wiecej niz kolano :P takze do dziela lalu:):)