Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były zaprosił mnie na fejsie po paru latach od rozstania i przeżyłam szok!

Polecane posty

Gość gość

Moim oczom ukazał się koleś ubrany na styl taniego hipstera otoczonego kolegami, którzy często są ozdobami blokowisk. Kiedyś za nim szalałam, bo wydawał mi się taaaaki mądry, a teraz gdybym go nigdy nie znała to bym go wyśmiała. Czy patrząc na swoich byłych(nie wszystkich tylko tych, którzy najbardziej się zaznaczyli w waszym życiu) czy bylibyście z nimi jeszcze raz? Czy jednak to były kompletne nie wypały?

Gość gość
podnosze

Gość gość
heh w moim przypadku to dopiero jest masakra jakaś i wstyd i zgrzytanie zębami! Mówię Ci, po prostu mialam chyba tak zaniżona samoocene, że zadawalam sie z szumowiną i plebsem najgorszym prostakiem, boszzzz to jest straszne, nie przypominaj mi takich rzeczy!

Gość gość
moj 1 ex zbrzydł, 2 zbrzydł, 3 został gejem :O

Gość gość
Spoko! Też miałam zaniżoną samoocenę i dziękowałam, że ktoś taki jak on się mną interesuje. A teraz jak o tym myślę, to był to zwykły idiota, którego już dawno przegoniłam nie tylko intelektualnie.

Gość gość
Po prostu zaczęłam myśleć o reszcie moich byłych. Czy dałabym im się teraz poderwać, ale wiem na 100%, że nie, bo teraz jestem totalnie inna i kompletnie innych rzeczy potrzebuje.

Gość gość
mam tak samo jak Ty autorko, moje wymagania poszły znacznie w górę, sama wyładniałam, zadbałam o siebie, mam super figurę, ciuchy, pracę samochod i te złamasy nie dorównywałyby mi dzisiaj, moze bedac z nimi byłabym nikim

3 został gej/em x nie czuje/sz się z tym źle że obrzy/dzilas mu kobiety? że zawio/dłas go jako przed/stawi/cielka ko/biet?

gość mam tak samo jak Ty autorko, moje wymagania poszły znacznie w górę, sama wyładniałam, zadbałam o siebie, mam super figurę, ciuchy, pracę samochod i te złamasy nie dorównywałyby mi dzisiaj, moze bedac z nimi byłabym nikim x typowa kobieta, bierze się za siebie jak straci faceta

Gość gość
a moze po prostu dojrzewa i zmienia sie jak to czlowiek?

a moze po prostu dojrzewa i zmienia sie jak to czlowiek? x komu te bajki wciskasz, nawet na kafe są porady dla kobiet które zostały rzucone, od kobiet- schudnij, idź na siłownię, kosmetyczki, zmien fryzurę, itp, pewnie kogoś nowego poznasz DLACZEGO TEGO NIE ROBIĄ JAK MAJĄ FACETA?

Gość gość
claude jest tylko po to by wywolywac dysksuje, ale odpiowiem - bylam z chlopakiem i chodzilam na fitnes itp,:ale on nie chcial zadnych zmian,a po rozstaniu moglam zmienic fryzure, sposoby jedzenia

Gość gość
W tych poradach nie chodzi o wzięcie się za siebie tylko bardziej o to, żeby się czymś zająć, żeby o rozstaniu nie myśleć. Czymś co sprawia przyjemność lub wyznaczenie sobie konkretnego celu(chudnięcie). Wszystko po to by nie myśleć o rozstaniu.

Gość gość
za duzo pytan : (

Gość gość
Z jakiegoś powodu jest byłym.