Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada myslami.?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam straszny problem. Jestem z moim chłopakiem już 3 lata, niestety jestesmy na odelsgłość ale widzimy się bardzo często i cały czas gadamy na skype, więc wiem ze nie ma jak mnie zdradzić i że nie chciałby tego. Lecz dzisiaj rozmawiałam z nim i powiedział mi,że było tak nie raz ,żę jak widział jakąś dziewczynę w filmie, czy w szkole myslał o seksie z nią...mówi mi ze to normalne, ze kady facet tak ma. Czy mam to uwazac za zdrade psychiczna.? Czy co.? Jakmyslicie, bo sama juz nie wiem..załamana jestem bo zawsze mowil mi ze to tylko ja sie dla niego w ten sposob licze, niby powiedczial mi ze nie chcialby robic tego z nikim innym a jednak tak pomyslal..jestem zalamana, bo jestem bardzo wrazaliwa i takie rzeczy sprawiaja mi ogromny bol. prosze pomozcie.

Gość gość
Ooo Jezuu nie zesraj sie, dziewczyna w jakim ty swiecie zyjesz...a ty co nie myslisz o innych facetach, nie mowa tutaj o zdradzie ale o podziwianiu plci przeciwnej matko :/

Gość gość
Jestem kobieta i zgadzam sie z Twoim facetem w 100%. Ty nigdy nawet przez kilka sekund nie zastanawialas sie czy tez wyobrazalas sobie seksu z inna osoba? Takie mysli sa najnormalniejsze w swiecie i wcale nie swiadcza o tym, ze Twoj chlopak wcieli je w zycie. Tak jak mysli sie o tym co ugotowac na obiad, co kupic w sjlepie tak tez mysli sie o seksie :) przeciez to nieodlaczna sfera zycia, wyobraznia ludzka to tez potezna i nieokielznana rzecz, czasem dziala takze bez udzialu rozsadku czy wogole logicznego myslenia. Naprawde nie masz sie czym martwic.

Gość gość
Masz za dużo czasu skoro rozkminasz takie głupoty. Zgadzam się z gościem powyżej.

Moim zdaniem, myślenie o innych kobietach nie jest "niebezpieczne" dla ciebie czy też waszego związku, niemniej jednak może to świadczyć o nudzie w waszej sypialni. Nie trać energii na rozmyślania czy zachowania twojego faceta to zdrada, tylko zastanów się, jak uatrakcyjnić wasze relacje w łóżku :)