Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadka po stosunku przerywanym

Polecane posty

Gość gość

biore tabletki anty ale niestety musiałam brac tez antybiotyk brałam go pod koniec tamtego opakowania przez całą przerwę na okres i przez 4 dni obecnych tabletek. Kochałam się z facetem w środku cyklu stosowaliśmy stosunek przerywany. Od tygodnia boli mnie cały czas brzuch czy jest jakies prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?

Gość gość
a czy ten antybiotyk na 100% osłabia te tabletki? sprawdziałaś to ? są listy w internecie

Gość gość
właśnie na liście jest napisane że nie ma wpływu na stronie OSOZ też niby wyskakuje że nie wchodzi w interakcję ale w ulotce antybiotyku jest napisane że może ołsabiać :(

Gość gość
daj spokój nie jesteś w ciąży na pewno ;)

Gość gość
nie wiem ale przecież antykoncepcja nie przestaje tak działać całkowicie i stosunek przerywany chyba pomoże :( tylko ten brzuch tak boli juz tydzien od stosunku :(

Gość gość
przede wszystkim ciąża nie boli!!!! Więc to nie jest żaden objaw ciąży. A z drugiej strony rozsądna dziewczyna, ktora wie, ze biorąc antybiotyk oslabia dzialanie tabletek anty, każe partnerowi zalożyć gumkę żeby dzieci nie było, nieprawdaż?

Gość gość
może i prawdaż jakoś byłam przekonana że skończyłam brać anybiotyk w przerwie i że od początku tego opakowania już go nie biorę jednak sie myliłam jak przeliłam wszystko na spokojnie to się okazało że brałam antybiotyk jeszcze kilka dni jak zaczelam kolejne opakowanie

Gość gość
niby stosunek był dokładnie w siódmym dniu po odstawieniu antybiotyku a przy 11 tabletce anty