Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fanki Chodakowskiej

Polecane posty

Gość gość

twierdzą, że tylko ona ,Bogini Ewa zmotywowała miliony Polek, tylko ona mogła im pomóc ruszyc d**y z kanapy. Nie rozumiem tego fenomenu, od lat sa rozne cwiczenia, rozni trenerzy, kazdy ma swoje zalety i wady . Polkom potrzebna była baba o wygladzie faceta, ktora gada jak naćpana, nie przyjmuje slowa krytyki, zeby się w koncu ruszyły ? Nie rozumiem za Boga jedynego tego fenomenu Chodakowskiej. Na dodatek wszystkie Jej fanki zachowuja sie podobnie do Niej samej, bronia Jej jak pszczoły królowej a tyle znajcyach sie na temacie fachowców wypowiadąło sie np o tym, że Eka wykonuje ćwiczenia źle

Gość gość
Nie jestem jej fanką, ale dzięki niej schudłam 10 kilo. Ona naprawdę motywuje.

Gość gość
co tzn motywyje ? co takiego mowi robi czego nie robia inni trenerzy ?

Gość gość
Ja cwiczylamz mel b.100 razy fajniejsza i skromniejsza babka

Gość gość
Ona. Jakoś wcześniej żaden trener nie osiągnął tego, co ona.

Gość gość
Chodakowska jest paskudna i niesympatyczna, wole 100 razy Mel B. fajna z niej babka i chudnie sie z nia super

Gość gość
Co osiagnela?ze jej geba jest wszedzie?ona poorostu jest teraz popularna za rokludzie o niej zapomna i koniec slawy

Gość gość
potrafiła się przebić, kobiety uwierzył w nią i poszło. Znalazłam dobry moment żeby motywować i dobrze niech motywuje, dużo ludzi z nią ćwiczy i dobrze. Szkoda że jak to powie coś niemiłego na jej temat to od razu jest zajeżdżany a w gruncie rzeczy każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. Widać na jakim poziomie są kobiety które najeżdżają na kogoś kto źle powie o Chodakowskiej. Zamiast olać negatywne komentarze to kuźwa dyskusja wielka i po co to.

Gość gość
kiedys w tej dziedzinie znana była Mariola Bojarska Ferenc, Chodakowska nie jest pierwsza

Gość gość
Jak widzę gębę chodaka,to wczorajszy obiad mi się cofa:O

Gość gość
Z mel b tez mnostwo ludzi chudnie i jakos ona nie zaczela wyskakiwac z lodowki.nie rozumiem tej mody na chodakowska niektore zachowuja sie jakby ona byla bogiem

Gość gość
z Mel B ćwicza miliony na świecie, fajna z niej babka, a jak widzę twarz Chodakowskiej to mnie odrzuca, do tego jest jakas zadufana w sobie

Gość gość
no własnie , chodzi mi o tą bezskrytyczna miłość do Chodakowsiej i gotowość wydrapać oczy kazdej osobie, która powie cokolwiek złego na Ewkę. Ona sama jest bezczelna, nie potrafi znieść najdrobniejszych upomnien itp

Polubiłam jej fanpage jakiś czas temu. Tak patrzyłam jak wrzuca metamorfozy kobiet, aż może przy setnym zdjęciu się jakoś zmotywowałam. Sama nie wiem jak. Wiedziałam, że jestem gruba torba i muszę coś ze sobą zrobić, ale ostatnią rzeczą jaką chciałam to były ćwiczenia. A tu proszę... Katuję się skalpelami od 3 tygodni, zobaczymy co z tego będzie.

Gość gość
Ona jest falszywa,jedzie po ludziach a te dalej ja kochaja

Gość gość
Z twarzy wyglada na zafufana i falszywa

Gość pani tiki taki i kasztanki
bo ludzie tojak malpy jak jedna zacznie to druga tez...ja tez nie rozumiem tego fenomenu i nie mowie przez zazdrość, co więcej ja jestem taka ze zawsze pod prad jak wszyscy cwicza to ja nie...po drugie on atak jak ktoś wspomniał jest niesympatyczna i nie mogę patrzeć na jej brzydkla twarz.sorry szczerze mowie.

Gość pennyyyy
ej no.. ja wcześniej ćwiczyłam z cindy crawford, ale daje mi po rwie kulszowej. chodakowskiej nie trawię, ale skalpel ma łagodniejszy i dobrze go moja rwa toleruje, więc wyłączam głos bo nie mogę zdzierżyć jej pieprzenia i ćwiczę:D

Gość gość
mi sie wydaje ze jedyne co tak motywuje to te foty schudnietych lasek grubasek :D

Gość Nie w Polsce
Nie cierpię baby Nie chce wyglądać jak ona Zero kobiecości

Gość Po czterdziestce dawno jestem
Jakos nie wyglądam zle, celulitu nie mam bo nogi mam długie i cienkie Jedyne co bym chciała to poprawić nieco jędrnośč skory na brzuchu piersiach i pupie...no ale wiek robi swoje i zdaje sobie sprawę ze czasu nie cofne i jak 20 nie będę wyglądać Wiec nie ćwiczę :)

Gość gość
Ja tam dużo nie ćwiczę, bo nie mogę. I tak jestem szczupła, ale to nie o to chodzi :) Jakieś pół roku temu napisałam do niej czy ma jakieś łagodniejsze ćwiczenia dla kobiet po porodzie bądź cesarce i takie aby nie obciążały kolan. Poleciła mi skalpel i rozmowe z lekarzem (?) prowadzącym ciążę. Nie wiem w jakim celu. Olałam ją i zaczęłam robić lekkie dla mnie ćwiczenia od tak aby się ruszać. A teraz patrzę, a Ona robi ćwiczenia dla kobiet w i po ciąży chociaż zarzekała się dla mnie w wiadomości, że Ona nie może mi nic ułożyć, bo nie wie co można, bo nie było w ciąży. I gdzie tu sens? A i zapomniałabym za te ćwiczenia trzeba jej zapłacić, bo niby układa każdemu indywidualny plan . Żałosne.

Gość gość
Hm, a co w tym złego? Naskakujesz na Chodakowską że zmotywowała innych czy na jej "fanki" którym odpowiadają jej ćwiczenia? Ja sama tego programu nie lubię, też wolę z MelB ćwiczyć, ale nie widzę nic negatywnego w takiej modzie na aktywność, może jedna dziewczyna zrezygnuje po kilku dniach, inna zmieni program albo w ogóle rodzaj aktywności, inna zostanie przy tym, ale tak czy inaczej ogólnie zjawisko pozytywne. A jak mnie coś drażni to nie muszę o niej czytać przecież, bardziej mnie twarz Tuska denerwuje a też ją wszędzie oglądam ;)

Gość pani tiki taki i kasztanki
ja po ciąży szybko schudłam waze już 5kg mniej niż przed ciaza bez cwiczen ale tez potzrebuje cwiczen na brzuch i pośladki ale moje kolana sa w fatalnym stanie i nie wiem jak cwiczyc by ich nie obciazac....pomijam ze nie mam kiedy cwiczyc ale musze się w końcu zmobilizować!!!!

Gość gość
dobrze się wypromowała i tyle mnie ani ziębi ani grzeje mam identyczną figurę mimo że zawsze stroniłam od ćwiczeń geny :-)

Gość do chodakowskiej długo się
przekonywałam. na początku jej nie lubiłam, wkurzała mnie. nie mogłam na nią patrzeć. ale poszłam kilka razy na zakupy i obejrzałam się w lustrze od stóp do głowy i nie mogłam patrzeć na siebie a nie na chodakowska:P wiedziałam, ze muszę coś zrobić. A jak patrzyłam na moja bratową, prawie 40 lat a ciało 16stolatki mimo ze 10 lat temu urodziła dziecko, to aż topniałam z zazdrości. wiedziałam,że muszę coś zmienić, ćwiczyć nie nienawidziłam do tej pory. Chodziłam na aerobiki i po 2-3 razach odpuszczałam sobie, basen swietnych rezultatów nie przynosił. zdesperowana poprosiłam męża o ściągnięcie filmików chodakowskiej.(w domu mamy za wolne łącze, w pracy miał to zrobić)w końcu przyniósł, ale z miesiąc dojrzewałam do decyzji by zacząć. Któregoś dnia siedziałam sama, mąż na szkoleniu daleko, synek spał ja się nudziłam,i włączyłam. Była 23 godzina. a ja napierniczałam skalpel ;) myślałam,ze nie dam rady ale jakoś poszło, na drugi dzień czułam się jak nowo narodzona:Pdziwne, bo po aerobikach ruszyć się nie mogłam. na drugi dzień, znów po 22 skalpel. i tak zostało, późne wieczory poświęcam na ćwiczenia. wpadłam w nałóg po 1 razie ;) dodam, że w trakcie wyszło na jaw, że bratowa kilka miesięcy ćwiczy chodakowska :)wygadała się przypadkiem,a raczej jej syn jak szukał u nas filmików i zauważył chodakowska i krzyczy: "o mama też ją ćwiczy ! "i bratowa się przyznała, że ta świetna figura to nie zasługa stresu w pracy ;)

Gość do chodakowskiej długo się
dodam, że ja po ciąży otyła nie byłam, ważę tyle co przed ale mam zastrzeżenia właśnie do figury, brak jędrności ciała, rozlazłe uda, sflaczały brzuch itp;) wymiary to mam ja te dziewczyny z meatamorfoz po miesiącach ćwiczeń. no i musze się rozruszać, bo po rku po porodzie czuję się na maksa zdrewaniała, zesztywniała, zardzewiała i co tam jeszcze można wymyśleć. też jestem po cesarce. cwiczę drugi tydzień i juz widzę efekty. po kilku razach czułam, ze mam mięsnie brzucha, bo myslałam, że znaikły mi całkowicie:P

Gość nbvxbn
ja osobiscie jej nie lubie , jest monotonna i nuuudna.

Gość gość
Ja mam głęboko w d***e czy ona jest sympatyczna czy nie, czy jej twarz jest wszędzie. Leje na to. Ale wiem jedno dzięki jej ćwiczeniom i jadłospisie schudłam 15kg a mój brzuch wygląda jak marzenie. Czuje się super i wyglądam.Wisi mi co inni o niej mmyślą. Uzależnia się od jej ćwiczeń i biegania. A reszta mnie nie interesuje.

Gość gość
po ćwiczeniach z Ewą odezwała się moja dawna kontuzja tak że musiałam się rehabilitować. Dodam, że regularnie ćwiczę i nigdy wcześniej tego problemu nie miałam. Dlatego uważajcie, nie każdy może te ćwiczenia wykonywać. Poza tym, każda motywacja jest dobra, zeby ruszyć tyłek. jeśli komuś odpowiada jej metoda - brawo