Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezjedzciemnieee

jak ubieracie niemowlaki w taką pogodę

Polecane posty

Gość niezjedzciemnieee

dzisiaj słońce, tem. 20 stopni a w mieszkaniu 25. Syn ma 4 miesiące - nałożyłam mu body z krótkim rękawem + skarpety cienkie. Chcemy troche na balkonie posiedzieć ( jest wnękowy) - uwaga głupie głupie pytanie- czy tak może sobie siedzieć w leżaczku ...?i czy trzeba........CZAPKĘ? - pytam poważnie :)

Gość gość
na golasa i bez czapki po co

Gość gość
wg mnie czapki nie trzeba ja dzis na dwor zakladam 5 msc synkowi body na ramiczkach, bluzke z dlugim rekawem, spodnie materialowe, skarpetki. córce 17 msc - bluzke z dlugim rekawem, kamizelke dzinsowa, rajstopki cienkie (takie bawelniane azurkowe) i spodniczka.

Gość gość
Czapki nie zakładaj chyba, ze na słońcu będzie to jakiś kapelusz albo z daszkiem. a tak to nie. Moja lata po balkonie w leginsach do pół łydki i bluzce z długim rękawem i tylko tyle. :) z Tym, że u nas słońce na balkonie jest i cieplutko, ale jak ma gołe nogi to u góry długi rękaw, a wczoraj było na odwrót. Dół długi góra krótka. Poza tym naucz się, że dziecko odbiera temperature jak Ty i sprawdzaj kark :) Jak chłodny to go ubierz. Ubieraj małego jak siebie. Jak sama wyskakujesz w krótkim to go też. Miej pod ręką pieluchę lub kocyk aby go okryć.