Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąsacz

apel do dziewczyn narzeczonych i żon!

Polecane posty

Gość wąsacz

drogie panie! jako meżczyzna w średnim wieku wystosowuję ten list otwarty z prośbą: odczepcie się od naszych brzuchów, swetrów tureckich , wąsów i klapek. Jesteśmy jacy jesteśmy. nie zrezygnujemy z piwa i piłki nożnej. żaden obcokrajowiec nie bedzie was tak dobrze traktował jak my : otwieramy wam drzwi, całujemy po rękach , ustępujemy miejsca w tramwaju.....nie narzekajcie. z gory dziekuję za pozytywne rozpatrzenie prośby. janusz kowalski

Gość gość
Gdybym zgolił wąs, czy byś poznała.. ? :D

Gość Histeryk z Krakowa
apel do cwaniakow bez pracy idzcie zbierac surowce wtorne 🖐️

Gość gość
Jeden chlopak mi ustapil miejsca w tramwaju mial on z 16 lat i nie wiem dlaczego albo bo jest gentelmenem albo yslal ze jestem w ciazy. Tak w ciagu mojego 27 letniego zycia zaden nie ustapil mi miejsca w tamwaju ani autobusie. Jeszcze ja musialam ustepowac starszym osobom bo tym mendom sie nie chcialo ruszyc d**y z miejsca! Nawet wczoraj jechalam w autobusie i koles siedzial na skraju 2 osobowego miejsca zajmujac przy tym drugie. Nawet smiec nie pomyslal zeby mnie tam wpuscic a stalam obok. Tacy z was kur** ***a** gentelmeni! I malo kiedy ktorym mnie przepusci w drzwiach pierwsza. Aha i nie widzialam tez zeby ktorys ustepowal miejsca jakiejs mlodej kobiecie. Moze takiej w podeszlym wieku ale to widze bardzo rzadko ostatnio.

Gość gość
fakt ,ze Polacy nie maja zbyt wiele kultury,obserwuje to zjawisko pracujac w knajpie,w Niemczech ale jest tez wiele innych nacji,ktorzy tez do kultularnych panow sie nie zaliczaja np,Albanow,Jugoli i Ruskow to juz nie wspominam a i Niemcy tez potrafia sie strasznie buraczano zachowywac,nawet w towarzystwie pan

Gość gość
szczam na wasze całusy w ręce i otwieranie drzwi o ustępowaniu miejsc nie mówiąc, nie jestem niepełnosprawna!!!