Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamążbezprzeszłości

żona z przeszłością 1 partner 3 lata i dużo seksu też oralny z połykiem i analny

Polecane posty

Gość jamążbezprzeszłości

niestety żona chciała być w pełni szczera wobec mnie i wiem niemal o wszystkim, że w tym związku było dużo seksu (ten gówniarz był 7 lat młodszy i pewnie myślał głównie o seksie), oprócz normalnego też seks oralny z połykiem, kilka razy seks analny, seks w różnych miejscach... ona była dziewicą, byłą 7 lat starsza od tego gnojka, czuła się niedowartościowana - co mam robić aby ta jej przeszłość mi nie przeszkadzała w naszym wspólnym życiu (jesteśmy kilka lat po ślubie, 2 dzieci) bo niestety te myśli do mnie wracają

Gość gość
to coś ty za szmate sobie przysposobil? ona ci wylozyla kawe na lawe a to powinienes sie instynktem kierować i wyczuc ze ona nie mogla być porządna.

Gość gość
Hmmmm... może egzorcyzmy? Ale jak na prowo to masz mocne 3 na 10 możliwych.

Gość gość
wrocic do lekcji i przestac zajmowac sie zakladaniem kretynskich prowokacji, bo ci to nie wychodzi dzieciaku

Gość jamążbezprzeszłości
to nie jest żadna prowokacja! moja żona ma właśnie taką przeszłość związaną z 1 związkiem przez ok. 3 lata

Gość gość
wrocic do lekcji i przestac zajmowac sie zakladaniem kretynskich prowokacji, bo ci to nie wychodzi dzieciaku x niestety ale dzieciak to głąb kapuściany wywalony z hukiem nawet ze szkoły dla debili więc urzęduje na kafe bo nic innego już temu nie pozostało :D

Gość jamążbezprzeszłości
miała TYLKO JEDNEGO partnera... proszę nie używać obraźliwych określeń, dla mnie szmatą są nastolatki co dają d... nieznajomym na dyskotekach

Gość gość
ale to jest przeszlosc jej trafia di ciebie czy nie bardzo? kiedy to robiła to nie znała cie i aila do tego prawo Tobie tez nikt nie bronił seksisc sie jak pasuje nie rozumie o co ci czlowieku chodzi? byla z kims innym i mogli miec seks jaki chcieli to jest przeszlosc zajmij sie tym co masz teraz czyli terazniejszoscia bo cos sfrustrowany jestes zupelnie niepotrzebnie . popros zonke to moze tez taki seks bedzxioesz mial jak masz chce a nie wypisuj bzdur jezeli jestes dorosły a jestes??

Gość gość
o jednego za dużo.

Gość gość
zakładales już temat o tym, prawda? Należy najpierw przyznać się oficjalnie do sedna: to Ty masz problem, nie żona. Dlatego to Ty popracuj nad zmianą swojego postrzegania. Może wizyta u terapeuty? Albo jakieś mądre forum z terapeutami, na temat obsesji, natręctw itd.

Gość jamążbezprzeszłości
ja tu nie ściemniam i otwarcie przyznaję, że problem przede wszystkim mam ja - ale to nasze wspólne życie w małżeństwie, nasze dzieci - więc niejako ten problem jest nie tylko mój ale też mojej zony bo przekłada się na nasze wspólne życie a nie tylko na moje życie

Gość gość
Żona miala tylko 1 partnera przed związkiem z toba i to stałego, bo byli razem 3 lata, a tobie jest zle? Jestes świrem, szkoda kobiety ze na takiego dziwaka trafila. Założe sie, ze to ty na niej wymusiłes wyznanie dot. życia seksualnego w jej byłym związku, wiec sie teraz z tym mecz. Jestes poryty. :o

Gość jamążbezprzeszłośći
to nie prowokacja! dlaczego tak mnie oceniasz? chodzi o to, że mam problem z tą przeszłością, tak? a może o to, że pomimo dojrzałego wieku byłem prawiczkiem gdy poznałem moją żonę?

Gość gość
Ty jakis walniety jestes. Skoro byla w stalym zwiazku 3 lata i uprawiatka Sex z partnerem to nie wiem w czym problem? Oral z polykiem nie jest czyms k***wskim.

Gość jamążbezprzeszłośći
dlaczego tak mnie oceniasz?

Gość jamążbezprzeszłośći
do zawsze szczery - dlaczego tak źle mnie oceniasz?

Gość gość
Najwyraźniej to, ze byłeś prawiczkiem jest problemem, bo nie potrafisz sie postawić w jej sytuacji. Nie potrafisz zrozumieć, ze tamto juz nic dla niej nie znaczy. Gdybyś mial wczesniej kogos to byc to wiedział.

Gość gość
Dlatego nigdy nie związałabym się z prawikiem- im długi brak seksu pada na mózg, dostają obsesji seksualnej.

Gość gość
Seks to nic złego ale jak dla mnie kobieta, która godzi się, żeby ktoś jej włożył ku\tasa w od\byt ma coś z głową. Ja mam 30 lat i chyba bym zabiła gdyby jakiś zwyrodnialec chciał włożyć mi ku\tasa do od\bytu. Spe\rmy też nie połykam, nie gustuję w tego typu "napojach". Autorze współczuję ci, ja bym się chyba rozwiodła na twoim miejscu :D Dla mnie ludzie którzy bawią się gó\wnem to zwyrodnialcy, sorry, ja bym nigdy nie pozwoliła żeby jakiś kryptogejus mi włozył fiu\ta w tyłek, masakra fujjjjj współczuję ci, że dowiedziales sie takich rzeczy o swojej żonie, ale nie każda kobieta jest taka zwyrodniała.

dlaczego tak źle mnie oceniasz? x juz tlumacze: 1. "niestety zona chciala byc szczera" - banialuki, wyciagales od niej te informacje, nikt przy zdrowych zmyslach sam sie tym nie chwali, bo k.wa po co? to przeszlosc, ty (mam nadzieje) tez niedluga bedziesz jej kolejna przeszloscia 2. starsza od tego gnojka - gnojka?? - to juz klasyczny tekst p.dy - gnojka bo bzykal sie z kobieta o 7 lat starsza??? 3. co mam robić aby ta jej przeszłość mi nie przeszkadzała w naszym wspólnym życiu - tekst p.dy do potegi - co masz zrobic? a) skocz z mostu b) rozwiedz sie i szukaj dziewicy, ktorej zaimponujesz doswiadczeniem, 2ka dzieci itd 4. jakim k.wa cudem splodziles 2ke dzieci z osoba, ktorej przeszlosc ci przeszkadza?? - nagle cie wzielo na szperanie w przeszlosci??? wniosek - jestes p.da do potegi wniosek 2 - na szczescie to prowo

Gość gość
trzeba bylo ozenic sie z dziewica (glupi jestes)

Gość gość
nie każcie szukać dziewicy, każcie szukac normalnej kobiety, nieważne czy spala z dwoma czy piecioma, ale jak dla mnie kobieta dająca się walić w od\byt jest obrzydliwa :D jak taka pani z por\nusa.

Gość gość
i pewnie potem po analu brała tego śmierdzącego gó\wnem pe\nisa do mordy , fujjj a ty ją potem calowales w usta :D nie rozumiem tego zeszmacenia kobiet, seks OK ale są pewne granice. Ja mam 30 lat i nigdy nie mialam anala i nigdy bym sie na takie cos nie zgodzila. czyjś smierdzących wydzielin (spe\rmy) tez polykac nie bede :D seks seksem ale trzeba znac pewne granice. A twoja zona zdemoralizowana, jak dla mnie to taki wór na spe\rmę, sorrry. To ja juz bardziej szanuję kobietę co spala z piecioma facetami ale klasycznie, niż taką co spala z jednym i miala z nim anala :D tyłek słuzy do wydalania, no sorry, tak to zaprojektowala natura.

Gość gość
mialam Ci napisac ,ale widze ,ze zawsze szczery juz pieknie wszystko wypunktowal ,jak nie zrozumiesz to nie ma juz dla Ciebie nadzieji !

Gość gość
Ty wyzej znam ja takie porzadne co jak oszalaly na punkcie faceta to nawet w ucho braly ;)