Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z dzieciakami?

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś w szkole odebrać córkę. Na przerwie oczywiście rozszalały się dzieciaki. kilka dziewczynek (o ile tak można nazwać te mutogeny) z trzeciej klasy stanęło niedaleko mnie. Dwie z nich miały takie wielkie bandziory, że z podziwu wyjść nie mogę. Taka otyłość brzuszna już w tym wieku - DRAMAT!! Ja urodziłam dwójkę dzieci i przy moich 70 kg na 173 wzrostu i mam płaski brzuch. Czy dziś rodzice serio faszerują byle czym i ile wlezie? Do tego brak ruchu tylko komp, no ja pier/dolę..

Gość historia kolem sie toczy
bzykaja sie w przedszkolach bo pani przedszkolanka za malo zarabia zeby sie nimi zajac 🖐️

Gość gość
Dobra ciąża, trzyletnia

Gość gość
70 kg na 173 cm i ty masz płaski brzuch? Pewnie dużo ćwiczysz i to mięśnie. ;) Za parę lat te dziewczynki pewnie zaczną się tym przejmować i zacznie się chorowanie na zaburzenia odżywiania. Oby nie. :(

Gość gość
chodzę codziennie na basen i gdy widzę małe otyłe dzieciaki to mi się robi niedobrze.... niektóre dzieciaki maja grubsze nogi niż ja

nie koiecznie musi to być efekt obżarstwa. teraz każda żywność napakowana sterydami, hormonami, chemią. człowiek stara się się jeść zdrowo, ale ze zdrowiem to nie ma niestety nic wspólnego. i nie tylko brzuchy rosną dzieciom, ale te dzieci znacznie szybciej dojrzewają niż dzieciaki 20 lat temu.