Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Realash. Prawda czy kolejne oszustwo?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Koleżanka poleciła mi odżywkę do rzęs realash, podobno już po trzech tygodniach widać efekty, a rzęsy naprawdę są dłuższe i mocniejsze. I może i bym zamówiła od razu, ale koleżanka sama odżywki nie używała. Gdzieś od kogoś usłyszała o niej i to wszystko. Odwiedziłam stronę producenta i wiadomo, same plusy, na zdjęciach można zobaczyć efekty. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć opini osób, które naprawdę tego używały. No może na paru blogach trafiłam na wpisy, ale do blogerek podchodzę dość nieufnie. Może któraś z Pań używała odżywki realash i mogłaby coś więcej o niej napisać? Czy faktycznie działa? Warto wydać na nią pieniądze? Może to nie duża suma, bo z przesyłką wychodzi jakoś 190zl. Tylko czy to nie kolejna ściema i próba naciągania? Pozdrawiam

Gość asiabrz
ja tez sie dlugo zastanawiam, ale zaryzykowalam uzywam od 4 tygodni i widze efekty. podobno kuracja ma trwac 3 miesiace, takze czekac na jeszcze wieksze. kupowalam z kolezanka 2 opakowania, wiec wyszlo nam taniej. u kolezanki widac lepsze efekty, ale miala slabsze rzesy ode mnie, moze to z tego powodu? uzywalam wczesniej tanszych odzywek, nawet tych z aptek i efekty byly mizerne, no moze rzesy troche sie wzmacnialy, mniej wypadaly i tyle.

Gość gość
REVITALASH ADVENCED tak brzmi nazwa-uzywalam ze wzgledu na brwi,ale tez odzywialam rzesy.Mialam to wieksze na 6 miesiecy i powiem tak,ze to sprawa indywidualna.Rzesy jak mialam slabe i krotkie to mam dalej a brwi troche sie wzmocnily i zagescily,ale tak do polowy,reszte musze wspomagac kredka.Teraz kupilam w aptece odzywke,bo znow wydac ponad trzy stowy,to troche zal! Bede pielegnowac to co mam i musze sie pogodzic z tym,ze niestety u mnie to nie podzialalo tak jak pisali,czy jakbym sobie zyczyla,ale to nie znaczy,ze u kogos innego to nie podziala.

Gość gość
Nazwa to realash i z tego co piszą na stronie odżywka jest tylko do rzęs. Revitalash to chyba coś zupełnie innego :) albo to samo pod inną nazwą ;) Czyli po prostu muszę zamówić i sama się przekonać. Jak widać jednym pomoże, a innym nie :) tez mam bardzo rzadkie i krótkie rzęsy, stosowałam już chyba kilkanaście różnych odżywek, próbowałam też "babcinych" sposobów i wszystko na nic. No nic, może to pomoże :) Dziękuję za odpowiedzi :) zajrzę tutaj po paru tygodniach stosowania i napiszę swoją opinię. Może komuś się przyda ;) Pozdrawiam :*

Gość gość
A nie pogarsza Wam się wzrok jak smarujecie czymś rzęsy?

Gość gość
Ja kupiłam tę z Rosmanna, bo Realash strasznie mnie uczula, jedna aplikacja i powieka jak balon. Ta z Rosmanna jest świetna, ale przypuszczam, że Realash daje jeszcze lepsze efekty. W sumie zapłaciłam za nią z przesyłką ok. 190 zł! Użyłam dosłownie kilka razy, chętnie odsprzedam za 100 zł, powiedzmy.

Gość gość
Kolejne oszustwo oczywiście, pewnie kolejne "cudo" pana P. Kaszubskiego od Lipoxine etc. Kto przy zdrowych zmysłach zapłaci taką cenę za coś z wody, soli, konserwantu i kwasku cytrynowego, i jeszcze będize twierdził, że to działa (chyba na zasadzie efektu placebo) :D Nie wierzycie? Np. tu jest skład (bo szanowny producent jakoś "zapomniał" go na stronie umieścić: www.megisplace.blogspot.fr/2014/01/odzywka-do-rzes-realash.html

Gość gość
Nie działa, nie dajcie sie nabrać.

ja tam nie wiem jak ta działa bo mnie n drażniła i szczypała.... zaczęłam używać odżywki beauty lash pro ona jest delikatniejsza (polecona przez kosmetyczkę) i jest na prawdę ekstra :) po paru miesiącach mam przecudne firanki więc mogę spokojnie polecić

Gość gość
Dziewczyny jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo zadowolona. Powiem Wam, że na samym początku nie wierzyłam, że te wszystkie odżywki działają, zagrałam w konkursie na fanpagu Realash i wygrałam. W sumie to się ucieszyłam, bo nic nigdy nie wygrałam. Jak paczka przyszła to położyłam na półkę i odleżało swoje... Kiedyś spadło przypadkiem z półki jak myłam zęby wieczorem i nałożyłam. Położyłam na widoku i zaczęłam stosować regularnie. Zorientowałam się że REALASH działa jak moja siostra spytała, czy dokleiłam rzęsy. I teraz obie stosujemy! Wierzcie lub nie ale dla mnie najważniejsze, że mam efekt.

Gość gość
nie dziala

Gość gość
KOMPLETNE OSZUSTWO STOSUJE JUZ ROK I NIC

Gość gośRENIAć
kompletne oszustwo! zwykłe naciaganie i to na wielką kase!!! opamietajcie sie