Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka00

mamy z dużym biustem !

Polecane posty

Gość nastka00

Mam pytanie do kobiet , które mają duże piersi. aktualnie kończę 8 miesiąc i jak dotąd z miseczki f zrobiła mi się g. Chcę karmić piersią i tu zaczyna się mój problem , bo chciałabym kupić sobie stanik do karmienia i nie wiem czy moge zwyczajnie kupić sobie na miseczkę g? czy moje piersi ( nie daj Boże) jeszcze bardziej się rozrosną skoro i tak są duże?

Gość gość
Mogą jeszcze urosnąć:) ja sobie kupilam w 8 miesiącu dwa staniki i dupa dwa tygodnie po porodzie musialam kupić rozmair wiekszy

Gość Wesoła Mama
Moze byc róznie:) Ja z 75 E przed ciażą wskoczyłam na 75 H do karmienia:) Pani w sklepie nie mogła się nachwalić;) Moja rada: Kup sobie tani bawełniany stanik za 30 zł jak najwiekszy ( od razu mowie ze takich rozmiarów nie ma, kup po prostu duuuzy!), w smyku sa np i jest przebieralnia:) potem po 2, 3 tygodniach jak juz sie laktacja w miare unormuje kup sobie porzadne staniki! Nie wydawaj kasy teraz

Gość gość
ty sie nas pytasz czy ci cycki urosna? skad mamy to wiedziec! jak sama piszesz, jest to mozliwe jeszcze, wiec po cholere teraz juz cchesz leciec do sklepu? nudzi ci sie na l4? poszukaj. porozgladaj sie w ktorym sklepie sa dostepne, przymierz, a jak juz bedzie potrzeba, to wyslesz meza po taki i taki rozmiar i z glowy. albo po 2, jak jeden nie bedzie pasowal, to maz odda do sklepu. problem ze hoho

Gość nastka00
w zasadzie gościu powyżej to Ty masz problem. Jeśli nie chcesz sie wypowiadać to nie musisz. Tak, jestem na l4, czy w ziwązku z tym odczuwasz jakiś dyskomfort psychiczny? Pytam się , bo być może będę musiała być wcześniej w szpitalu.Chce mieć skompletowaną w miare wyprawke od tyle. Nie ma po co sie zaraz unosić.

Gość gość
Mi z 70f urosly do 75i. Po wyjsciu ze szpitala musialam kupic 75k.... na szczescie tylko na 2 tygodnie. Jak laktacja sie unormowala chodzilam w 70i.

Gość gość
ja mam bardzo duzy biust ale podczas laktacji urosl tylko nieznacznie, moze z pol rozmiaru, dziewczyna co pisala o kupnie taniego na poczatek ma racje, ja tez bym tak zrobila