Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenka3113

Problem z aparatem fotograficznym

Polecane posty

Gość nenka3113

Posiadam aparat Nikon Coolpix P50. Chciałbym odzyskać zdjęcie, którego nie ma w pamięci aparatu. Przegrzebałam wszystkie możliwe opcję. Nie ma. Lecz wyświetla się przy włączeniu jako powitanie. Czy da radę jakoś je odzyskać ? Proszę o pomoc ..

Gość singielka z odzysku
da radę tylko trza iść do odpowiednio znającej się osoby.

Gość panico
Na pewno będzie się dało, ale tak jak powiedziała przedmówczyni, trzeba wybrać się do specjalisty. Spróbuj podejść do e-serwis foto, mają punkty w paru miejscach w Polsce, także u siebie w mieście też pewnie ich znajdziesz. Tutaj masz spis ich serwisów: http://www.e-serwisfoto.pl/services.html Z tego co wiem, to jest jakaś opcja, żeby to zdjęcie wydobyć z aparatu, także na pewno uda Ci się je odzyskać. Jednak sama nie próbowałam kombinować z kartą czy też aparatem fotograficznym, bo możesz tylko jeszcze więcej problemów sobie narobić.

Gość Nikopol27
Jak najbardziej da się odzyskać dane, najlepiej nie robić temu samemu, gdyż można je nadpisać, a wtedy już będzie znacznie trudniej. Można doczytać co zrobić w takiej sytuacji www.odzyskiwaniedanychkielce.com.pl

Gość gość
Jeśli się wyświetla tzn że jest w pamięci. Problem tylko w tym, gdzie?A do tego przyda Ci się osoba która się na tym zna.