Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasja jestem

Jutro lecimy z mężem na dwa tygodnie wakacji na MALEDIWY:)))

Polecane posty

Przecież hgg wyraźnie napisała, że tam jest teraz pora deszczowa :). Przyznam szczerze, że nie wiedziałam.

Gość gość
Lepsze malefiwy w kwietniu niz tydzien w ciechocinku

Gość gość
temat prowokacja a wy się produkujecie :-) autorka chciała udowodnić że poleje się jad

Gość gość
i udowodnila, na kafe w tym zakresie zawsze możńa liczyć:)

Gość gość
Gratulacje! Nie zapomnij parasola!

Gość gość
Nie jest jeszcze tak zle.najlepszy czas to od stycznia do marca wiec w kwietniu nie powinno byc tak zle

Gość gość
Ja byłam w zeszłym roku w lipcu i pora deszczowa na Malediwach nie psuje absolutnie urlopu, pada codziennie 30-40 min po następnych 20 jest wszystko suche i znów zarowa :) To były nasze najlepsze wakacje, byliśmy na Kuredu :)

Gość gość
brokeninside87 to przykre, że cudze szczęście tak cię kole. ale popracuj nad sobą i swoją inteligencją (trzeba ją nieco poszerzyć), wówczas może świat będzie ci bardziej przychylny :)

Gość gość
aleś autorko pusta lalka - no i co? mika ci zrzedła że nie "jadą po tobie, jakir to puste i zarozumiałe....

Gość gość
A ludzie którzy nigdzie nie byli niech sie nie wypowiadają na temat monsunow i pory deszczowej , bo ja bym na Malediwy w grudniu nie pojechała ,nie cierpię upałów .

Gość gość
Typowy polaczek,zeby inny mial gorzej niz ja

Gość gość
W maju jest goraca,prawda ze zaczynaja sie pory deszczowe.powtarzam zaczynaaja.skad wiecie ze autorka bedzie miala brzydka pogode

a czemu mamy cię zjechać? po co założyłaś ten temat- po to, żeby ludzie ci zazdrościli czy jak? prymityw z ciebie :O jeżuuu, głupich nie sieją :O

Gość gość
Nie rozumiem twego podejscia, myslisz ze tylko ty na wakacje jezdzisz i bedziemy cie tu "jechac" za to? :D Ja w tym roku wybieram sie na 5tyg wakacje do Azji i co? Wielka mi rzecz. Niektorzy zarabiaja nieco wiecej i moga sobie pozwolic a dla innych takie wakacje to dluugie oszczedzania i wyrzeczenia. To normalne, przeciez nie bede jechac na sasiada bo ma np lepsze auto.

Gość gość
Malediwy miesiąc po miesiącu Na podstawie danych statystycznych warunki klimatyczne na Malediwach można pokrótce opisać następująco: Styczeń – od połowy miesiąca zaczyna się pora sucha. Luty – dalszy ciąg głównego sezonu turystycznego, dobry miesiąc na podroż, mało deszczu. Marzec – najbardziej suchy miesiąc w roku, idealna pora na podróż na Malediwy. Kwiecień – wysokie temperatury, nocą bardzo uciążliwe. Maj – początek zmiany monsunu i pory deszczowej, ceny korzystne, gorąco. Czerwiec – coraz więcej deszczu. Lipiec – jak w czerwcu, możliwe krótkotrwałe burze. Sierpień – może padać przez kilka dni pod rząd. Wrzesień – jak sierpień, niekorzystne warunki na wycieczki łodzią. Październik – zmiana monsunu, temperatury lekko rosną, bardzo wilgotno. Listopad – również bardzo gorąco i duszno, często wilgotny wiatr z zachodu. Grudzień – zaczyna się główny senon, ceny w czasie świąt są wysokie, a miejsca przeważnie już dawno zarezerwowane.

Gość gość
Ja co roku jezdze.w tamtym roku bylam w grecji ,2 lata wczesniej w chorwacji.w tym roku nigdzie nie jade bo jestem w ciazy

Gość Tutti Putti
Ojej nawet jak pora monsunowa to pada 10-20 minut a potem jest pięknie . Wielkie aj waj :p

Gość anastasja jestem
jezu jaki ciemnogród z was, poczytajcie troche o tym terenie, wtedy sie odzywajcie, wielkie panie geografki :o napisalam to bo jestem szczesliwa, po roku ciezkiej choroby jaka przeszlam i ciaglych pobytach w szpitalu mąż postanowil zabrac mnie na fajne wakacje a Wy co?? jedna za drugą że to że tamto, że pogoda nie taka , co z Was za ludzie? Stac nas to sobie jedziemy, czy bedzie lał deszcz czy prazylo słonce to nasza sprawa, wy nam tej wycieczki nie fundujecie!!!!!!!!! Niech do Waszych pustych glowek to dotrze. i jeszcze jedno TAK WLASNIE MIEDZY pakowaniem bikini a olejków do opalania, naszlo mnie zeby z kims sie o tym podzielić i zobaczyć jaka bedzie reakcja Wasza na taki post, powiem Wam ze w ogole mnie to nie zaskoczyło, tego się spodziewałam:):):) pozdrawiam

Gość gość
Sory ale Grecja u Chorwacja nijak sie maja do Malediwów :D

Gość gość
Napisałaś po to żeby się pochwalić ? I ja się pochwalę? W sierpniu lecimy na dwa tygodnie do Grecji, a w maju spędzamy tydzień w Lizbonie.

Gość gość
Ze jeszcze nie bylam na malediwach to nie znaczy ze nie bede.co roku jezdzimy gdzie indziej moze na w nastepnym roku na swieta pojedziemy

Gość gość
I co poczulas sie lepiej? Cieszymy sie:D

Gość anastasja jestem
hgg Pewna nie jestem, ale w tym czasie właśnie ze względu na monsuny, rzeczywiste czy potencjalne, o nasileniu zazwyczaj silnym, ŻADNE biuro nie jeździ usmiech.gif To nie czas na Malediwy x x sprawdz sobie w roznych biurach podróży czy rzeczywiscie zadne biuro tam nie jezdzi w kwietniu:o wystarczy poczytac a nie kłapać !!!! skoro nie masz pojecia o temacie to sie nie wypowiadaj!!!

Gość gość
jeśli to miało Ci pomóc w rekonwalescencji to piszemy: ZAZDROŚCIMY

anastasia, właśnie czytam i żadnego nie znalazłam więc moze mnie oświecisz które lata? :) Bo niedługo mam 4 dni urlopu, jeszcze jakby drugie tyle skombinować to fajny wyjazd by można zaplanować ;D

Gość gość
autorko nie słuchaj zazdrościć ja tez byłam w porze deszczowej i było cudownie !Dla kogoś kto kocha słońce,plaże rajskie widoki to bedą najlepsze wakacje :) Tam jest jak w raju!! Nigdy tego nie zapomnę :) tylko podróż masakrycznie męcząca . 20 godzin w sumie na lotniskach i samolotach

Gość gość
hgg z 8 dniami urlopu to ty sobie lepiej zaplanuj wycieczkę...ale do kotliny kłodzkiej 🖐️:classic_cool: wieśniara!!!!!!!

Gość gość
tui na przykład , ale chcąc znaleźć fajny hotel najlepiej lecieć z niemieckiego Tui :)

anastasja jestem - zazdrośni ludzie mówią i robią różne dziwne rzeczy. można im tylko współczuć, bo z takim podejściem do życia, do innych - odbierają sobie radość. karmią się nienawiścią i zatracają w swoim jadzie. ale może z czasem doznają olśnienia i stwierdzą, że bycie zrzędliwym, sfrustrowanym tylko im szkodzi :) anastasja jestem odpoczywaj, kochaj, baw się i bądź zdrowa i szczęśliwa :)

Gość gość
Dlaczego uważacie ze jak ktoś powie że zakładanie takich tematów jest głupie i puste, to od razu zazdrości? Ja nie zazdroszczę, co niby ciekawego może być na takich Malediwach?