Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdradziłyście albo zostałyście zdradzone

Polecane posty

Gość gość

w swoim życiu ? a może i to i to wam się przytrafiło ? a może ani jedno ani drugie ?? Piszcie jeśli macie ochotę, możecie anonimowo a jeśli któraś chce to i na niebiesko.... po prostu chce statystycznie zobaczyć co przytrafia się najczęściej

Gość gość
zostałam zdradzona

Gość gość
zdradziłam, moje małżeństwo przetrwało ale żałuje do dziś

Gość gość
Zdradzilam.

Gość gość
Zfradziłam i nie żałuję. Od męża odeszłam, związałam się z tym człowiekiem, mamy ślub, dzieci. Jestem szczęśliwa.

Gość gość
gościu u góry: miałam tak samo i też nie żałuję! to był najlepszy wybór w moim życiu :)

Gość gość
A ja byłam zdradzona i zdradziłam:) tego drugiego oczywiście nie żałuję w ogóle:P

Gość gość
i naprawde wybaczylyscie zdrade? i kladzieci sie co wieczor do lozka z mezczyzna, ktory dotykal innej kobiety bedac z wami? robil jej minetke a potem calowal wasze dziecko? nie wierze, ze mozna cos takiego wybaczyc, czym kierowalyscie sie wybaczajac, przeciez zaufania nie da sie juz odbudowac?

Gość gość
gościu u góry: ja nie zdradziłam ani nie zostałam zdradzona ale nie będę tutaj wypowiadać takich kategorycznych wypowiedz i rad. Tak naprawdę nie wiadomo jak byśmy się zachowali gdybyśmy sami zostali posawieni w takiej sytuacji, nic nie jest w życiu białe albo czarne, życie to nie ****ajka jak to mówią.

Gość gość
Wypowiadałam się o 17:10. Znam kobietę, którą mąż zaczął zdradzać już w dniu ślubu, miał mnóstwo kochanek, ona o wielu z nich wiedziała, chodziła do nich i dzwoniła prosić się żeby zostawiły jej kochanego w spokoju. Po 20 latach małżeństwa i przy już pewnie z pięćdziesiątej z kolei kochanicy on sam odszedł z domu i zamieszkał z kochanką. Płaci kasę na dzieci, opłaca jej rachunki, ale ona ciągle wydzwania do niego i błaga żeby wrócił. To taki brak honoru.

Gość garapacia
glupie stwierdzenie że partner nie zdradził.. tego się nie wyczuje ! znam takie co nic nie wiedzą o zdradzie, a tacy "porządni" na codzien :o

Gość gość
skoro tak wszystko wiesz o wszystkich, to moze o swoim partnerze tez wszystko wiesz? sadzisz, ze wszyscy zdradzaja?

Gość garapacia
tak wiem wszystko, też zostałam zdradzona przez męża sądze że tylko nieliczni nie zdradzają, ci co są uważani za c***y na codzien lub babki niewydymki.. chociaz tez nigdy nic nie wiadomo u facetow bo może muzą się dowartościować u prostytutek drugi raz piszę o czyiś zdradach i ktos sie przypiep rza czy ja to wiem o zdradach meża, co to ma do tematu ?????