Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmienilybyscie nazwisko na meza po slubie jakby sie tak nazywal wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

moj mąż nazywa sie MRÓZEK i ja zamiast zostawic swoje piekne nazwisko bo nazywam sie GŁOWACKA za panny to przyjelam jego i kolezanki sie smieja ze mnie ze jak moglam to zrobic i ze zle zrobilam bo zamienilam piekne nazwisko na brzydkie tez myslicie ze popelnilam błąd?

Gość gość
mi sie bardziej podoba nazwisko Twojego męża , nie słuchaj głupich kolezanek to normalne nazwisko

Gość gość
mialas piekne nazwisko.. głowacka to brzmi szlachetnie mrózek to ze wsi nazwisko. w miescie nie ma takich..poza tym mrozek kojarzy sie z zimnem szkoda ze nie mrożek jak ten co napisal tango..

Gość gość
Jak sie nazywasz Aniela Mruzek to pewnie ze brzydkie

Gość gość
Głowacka to piekne nazwisko? buahaha:o jaka skromna dla mnie twoj maz masz lepsze nazwisko wieśniaro

Gość gość
"mrózek to ze wsi nazwisko. w miescie nie ma takich.." Hahahahahaha, leżę:D muszę to sobie gdzieś zapisać:D

Gość gość
moje nazwisko panienskie głowacka jest piekne bo kazdy mi to mówi to mi wystarczy...niewazne co wy z zazdrosc***iszecie. jest szlacheckie bo konczy sie na -ka.

Gość gość
oba nazwiska są OK, nie wiem w czym problem, poza tym nie boisz się, że ktos cie rozpozna?

Gość gość
Wątróbka też się kończy na "ka":D

Gość gość
nikt mnie nie rozpozna bo nie mieszkam w polsce juz od 20 lat:) hehe mieszkam za granicą:)

Gość gość
24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wątróbka też się kończy na "ka"smiech.gif _____________________________________________________________ Padłam! Buahahaha :-)

Gość gość
Pipka tez

Gość gość
Jak zalujesz to wroc do panienskiego I tyle Albo zrob sobie Mrozek-Glowacka brzmi dystyngowanie:) Glowacka-Mrozek juz nie:)

Gość gość
Na szczęście nie miałam takiego problemu bo obydwoje z mężem mamy takie same nazwiska.

Gość gość
Bo onanie wie kto to Głowacki był, tumanek jeden.

Gość gość
I dlatego wyśmiewa Twoje nazwisko. Sorry podzieliło mi posta.

Gość gość
Jakie wy dylematy macie :O Ja mam rosyjskie nazwisko i żyję.

Gość gość
Ja miałam piękne polskie nazwisko kończące się na -owska, Kutkowska i zmieniłam na podobne ale kończące się na -as. Każdy mi mówi Kutkosia, Kutkosia, co ty najlepszego zrobiłaś. Dzieci do szkoły nie chcą chodzić, zresztą mój stary tylko 4 klasy wytrzymał z tym swoim nazwiskiem na naukach w mieście, ksiądz nie wyczytuje z abony, ile na kolędzie daliśmy, a mało nie dajemy i wychodzi na to, że nie dajemy, a jak nie dajemy, jak wszystko, co w grudniu za jaja wezmę na targu, dajemy i jesio 3 mendle na plebanie i kaczkę dobrodziej zabiera ale nie wyczytuje, mówi, że nie uchodzi, a brać, to uchodzi, pytam się, gdzie tu sprawiedliwość? Zbuków mu nazbieram przez cały rok, to może w końcu wyczyta, że K***sy dały zbuki, ale dały!

Gość gość
Mieszkasz za granicą i obcokrajowcy chwalą Twoje szlachetne,polskie nazwisko ?:D

Gość gość
A ja mam nazwisko Wołokoń z rosyjskiego Volyjkon' / Волыйконь, i co wy na to?

Gość gość
Ja swojego nazwiska nie zmienię nigdy, nie ma takiej opcji. Mogę dołożyć jego i będzie 2-członowe.

Gość gość
Ja miałam piękne polskie nazwisko kończące się na -owska, Kutkowska i zmieniłam na podobne ale kończące się na -as. Każdy mi mówi Kutkosia, Kutkosia, co ty najlepszego zrobiłaś. Dzieci do szkoły nie chcą chodzić, zresztą mój stary tylko 4 klasy wytrzymał z tym swoim nazwiskiem na naukach w mieście, ksiądz nie wyczytuje z abony, ile na kolędzie daliśmy, a mało nie dajemy i wychodzi na to, że nie dajemy, a jak nie dajemy, jak wszystko, co w grudniu za jaja wezmę na targu, dajemy i jesio 3 mendle na plebanie i kaczkę dobrodziej zabiera ale nie wyczytuje, mówi, że nie uchodzi, a brać, to uchodzi, pytam się, gdzie tu sprawiedliwość? Zbuków mu nazbieram przez cały rok, to może w końcu wyczyta, że K***sy dały zbuki, ale dały! x zmieniłaś nazwisko na Kootas? :D a w ogóle to też macie problemy, ''miałam takie piękne nazwisko'' mam takie piękne nazwisko... dla was może macie piękne ale mi np. w ogóle wasze nazwiska sie nie podobają i uważam za przeciętne, a w ogóle to troche skromności próżne baby :o nazwisko to tylko nazwisko szlachcianki za 5 zł

Gość gość
głowacka piekne mialas.ja tez mam takie hehe

Gość gość
nie jest takie zle,a co powiesz na nazwisko Dobrychłop - dla kobiety :D

Gość gość
Moja znajoma po mężu nazywa sie f i u t i to dopiero jest dziwne ze sie zgodziła.