Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam cyferkowatego

Polecane posty

Gość 74418444444444358414447744
az tak wrazliwa jestes ?

tak droczysz sie, ale naprawde jedno slowko tak Cie zabolalo ? przeciez to jest smieszne I nie powinnas brac do siebie takich rzeczy od osoby ktora Cie nie zna.

Gość gość
Aż tak wrażliwa nie jestem, ale nie lubię jak ktoś mnie bezzasadnie wyzywa, nawet w internecie. Ja nigdy tego nie robię. A Ty na tamtym temacie plułeś jadem na wszystkich, przez przypadek na mnie też trochę poleciało ... :)

przeciez jeszcze nie takie slowa uslyszysz na swoj temat I skad mam wiedziec czy Ty nie wyzywalas mnie na ktoryms z tematow ?

Gość gość
Gwarantuję Ci, że na pewno nigdy Cię nie wyzywałam, bo nigdy nikogo nie wyzywam. A jeśli by kiedyś doszło do takiej sytuacji, to znam słowo "przepraszam" i nie zawaham się go użyć. A poza tym nie kojarzę Cię z innych tematów. Masz jakiś czarny nick?

kobiety ciagle tu wyzywaja facetow, a w szczegolnosci tych ktorzy seksu nie uprawiali, sa niscy, nie maja kasy I jakos ci to nieprzeszkadza ? spojrz jakie dno moralne reprezentuje tutaj znaczna wiekszosc kobiet. zdrady na porzadku dziennym I wszelkie s*******nstwa I tn tez ci nie przeszkadza ? nie wstydzisz sie za kobiety ?

jeszcze tego by brakowalo abym mial czarny nick na tym dnie moralnym.

troche to smieszne jezeli masz nadzieje, ze ktos kto moze w kazdej chwili zniknac bedzie cie przepraszal. jestes wrogo nastawiona wobec mnie. I cos kombinujesz. juz na samym twoim temacie dostalem kilka banow. ale mnie sie nie da zablokowac.

Gość gość
Przeszkadza mi to i wstydzę się za niektóre kobiety, ale tłumaczę takie zachowanie kompleksami, brakiem akceptacji ze strony otoczenia, wpływem środowiska w którym się obracają, traumatycznymi przeżyciami z dzieciństwa itp.

Gość gość
Ja Cię nie banuję.

aha czyli kobietom wolno obrazac przypadkowych przechodniow, a moze ja tez mialem traumy I tez mi wolno w tej sytuacji.

Gość gość
Nie jestem wrogo nastawiona, nie banuję Cię, nic nie kombinuję, nie mam nadziei i nie oczekuję przeprosin. Cześć.

powiedz mi -kazdemu kto cie obrazi w internecie skladasz propozycje aby cie przepraszal ?

klamiesz jak kazda I kombinujesz jakby tu kogos w c***a zrobic. dlatego nie dam sie na nic nabrac. tyle.

Gość gość
Nie, tylko Tobie wyjątkowo złożyłam taka propozycję.

dlaczego akurat ja ? przeciez dobrze wiesz, ze jezeli przeprosze to uznasz to za slabosc I niemeskie.

Gość gość
Przecież to tylko internet, co Ci tak zależy, co o Tobie pomyślę. Jeśli cokolwiek złego pomyślę - obiecuję, że nie powiem tego głośno, tak jak Ty masz to w zwyczaju.

Gość 745255888444444444258444
no wlasnie to tylko internet. znow ban I zmiana cyferek, zaraz mi sie pula ip skonczy.

Gość gość
Ja Cię nie banuję, nawet nie wiem jak się to robi. Nie zwróciłam uwagi na to, że coś zmieniasz w tych cyferkach, na pewno z Tobą rozmawiam?

tak napewno. ok. bez urazy I wtedy bez namyslu rzucilem slowem, a wcale tak nie mysle I mam nadzieje, ze juz nie bedziesz sobie tym glowy zaprzatala. a ja nie mialem nic zlego na mysli. W Porzadku juz ?

Gość gość
W porządku. :) Chciałam Ci tylko powiedzieć, że mój chomik którego mam 3 m-ce przestał gryźć, drapać i coraz rzadziej ucieka za szafę, częściej pozwala się pogłaskać. Chciałam Ci o tym powiedzieć, bo Ty chyba lubisz zwierzątka. Z tym przepraszaniem - droczyłam się z Tobą, nie gniewam się. Dobranoc. :)

heh, niecodzienna dziewczyna I pozytywna jednak. tak, lubie zwierzaki I wyglada na to, ze Ty wszystko zapamietalas, bo ja nie pamietam czy o tym pisalem, a moze Ty cos wiesz z reala na moj temat. dziwna sytuacja, natknelismy sie na siebie w jednym czasie I mam nadzieje, ze Cie jeszcze spotkam. dalas mi troche do myslenia. czesc. ;-)