Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o imieniu Damian

Polecane posty

Gość gość
Nie podoba mi się bardzo, bardzo, bardzo, bardzo.

Gość gość
dla patologii 🖐️

Gość gość
kiedys czesto dawano tak na imie a teraz... raczej rzadko

Gość gość
czemu dla patologii??

Gość gość
nie podoba mi się, kojarzy mi się z dymem.

Gość gość
a mnie się podoba. Bardzo ładne

Gość gość
z dymem? hehe

Gość gość
Damian, Krystian, Patryk i Adrian kojarza mi sie z dresami siejacymi postrach pod blokiem tudziez wioskowymi chlopaczkami na emigracji

Gość gość
Damian, Krystian, Patryk i Adrian kojarza mi sie z dresami siejacymi postrach pod blokiem tudziez wioskowymi chlopaczkami na emigracji xxx cudny komentarz, mnie te imiona też sie tak kojarzą. od siebie dorzucam jeszcze Dawida i jest komplet.

Gość gość
ja bym jeszcze do dresiarskiej bandy dorzucila Kamil i Emil

Gość gość
a mnie z gejem kojarzy. Damian, chodź popedałować.

Gość gość
Zastanawiam się czy nie nazwać tak syna. Myślę jeszcze nad Kuba ale brakuje mu takiego, które by na 100% pasowało. To gdzie wy się obracacie ze macie takie skojarzenia?

Gość gość
zdarzylo sie mieszkac w bloku jak i na emigracji w obu wypadkach kiedy przechodzilam obok jakichs awanturujacych sie, podpitych dresiarzy czy to pod blokiem w Polsce czy stacja metra, sklepem w Londynie predzej czy pozniej padaly w/w imiona i moglam sie z ludzmi o kase zakladac, ze ktos krzyknie k...a Damian/Adrian

Gość gość
nie trzeba sie nigdzie specjalnie obracac, by "znac" takich ludzi, chocby z osiedla, szkoly, pracy. Nie wszyscy mieszkaja na nowych monitorowanych osiedlach.

Gość gość
dokladnie u mnie Patryk do spolki z Adrianem terroryzowali podstawowke w latach '90 jestem z rocznika 81

Gość gość
przecież do podstawówki chodziło się z różnymi ludźmi, i w moim pokoleniu takie typki też tak miały na imię. Patryczek ma 5 dzieci z 3 różnymi kobietami, Kamil jest narkomanem, Dawid dilował ale miał szczęście i go nie złapali. Kolejny Dawid siedzi w więzieniu. Naprawdę nie znacie takich ludzi choćby z lat młodości? Nie słyszeliście o takich?

Gość gość
Mój maz ma tak na imię,świetny zaradny troskliwy opiekuńczy i dobry w lozku :D Dlatego jest moim mężem

Gość zosiakokosia
u mnie w klasie byl Daniel :) charakterystyka pasuje jak ulal :)

Gość gość
oj tak, ja jestem '85 i u mnie w podstawowce "rzadzili" Damian, Mariusz, Dawid i Adrian.

Gość zosiakokosia
o wlasnie Mariusz :) w obecnych czasach zupelnie zapomniane imie z czasow wczesnej mlodosc***amietam 3 jeden kradl samochody i siedzial w wiezieniu jeden zostal zulem a trzeci dzieciorobem na zasilku

Gość gość
a ja z kolei 84. u nas w klasie był taki Patryk. Dawał się we znaki całej szkole, chlał, ćpał, ogólnie skończył mocno średnio. Kolejne typki spod ciemnej gwiazdy: Adrian x2, Dawid, Kamil x 2, Piotrek.

Gość gość
haha jednak to prawda, że niektóre imiona są ulubionymi imionami nizin społecznych. U mnie w okolicy MAriusz: bez zeba na przodzie (chociaz w pozniejszym wieku sie ogarnal i zrobil tego zeba) w wieku 17 lat zostal ojcem, na 20 urodziny mial juz 3 dzieciakow, bil konkubine i matke a teraz handluje wozka i ruskimi fajkami Innych 2 MAriuszy - życiorys prawie identyczny

Gość gość
haha u mnie wlasnie byl Damian :) w czasach jeszcze 8-letniej podstawowki dolaczyl do nas w 6 klasie w okolicy swoich 17 urodzin :) nastepnego roku wyslali go do jakiejs specjalnej szkoly dla ludzi, ktorym nie udalo ukonczyc sie szkoly podstawowej przed 18stka :) na przodzie nie mial swojego wlasnego zeba za to mial jakas prymitywna jego proteze, ktora dla jaj wyciagal podczas lekcji a w powstaly otwor wkladal papierosa :)

Gość gość
Damian to z******te imie. w pazdzierniku rodze dziecko i jesli bedzie to syn, to wlasnie Damian. a te niektore komentarze typu ''DLA PATOLOGII'', to wsadzcie sobie w d**e. bez uzasadnienia twoj komentarz sie nie liczy jedna z druga. najlepiej ponazywac Alanek, Aronek, Arielek, Aleks i inne szitowe imiona dzisiejszych czasow. jeszcze dorzuce Brajanka, Kevinka i Dżastina, bo to sa wlasnie imiona kojarzace sie z patologia

Gość gość
gościu wyżej: Damian to właśnie taki Alan i Dżastin lat 80/90-tych :D

Gość gość
matka mowiaca, ze imie ktore zamierza nadac dziecku jest Z.a.j.b.i.s.t.e jak dla mnie podchodzi wlasnie pod patologie :)

Gość gość
Elokwentna koleżanko z 19:21 Aaron to stare, hebrajskie imię ;). I wybacz, ale cała Twoja wypowiedź mocno trąc***atologią.

Gość gość
Moj syn ma na imie Damian, ma 7 lat, jest autystyczny i jest slodkim, wyjatkowo wrazliwym dzieckiem, z pewnoscia nie bylby w stanie sterroryzowac kogokolwiek. Nie rozumiem jak mozna oceniac czlowieka na podstawie imienia, kretynizm do szescianu.