Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o imieniu Damian

Polecane posty

Gość gość
z patologii to twoi starzy sie wzieli, a za nimi ty :)

Gość gość
Damian to z******te imie. w pazdzierniku rodze dziecko i jesli bedzie to syn, to wlasnie Damian. a te niektore komentarze typu ''DLA PATOLOGII'', to wsadzcie sobie w d**e. bez uzasadnienia twoj komentarz sie nie liczy jedna z druga. najlepiej ponazywac Alanek, Aronek, Arielek, Aleks i inne szitowe imiona dzisiejszych czasow. jeszcze dorzuce Brajanka, Kevinka i Dżastina, bo to sa wlasnie imiona kojarzace sie z patologia xxx Twój sposób wyrażania się świadczy tylko o Tobie ("to wsadzcie sobie w d**e"). I jak ma Cię ktokolwiek brać na poważnie skoro operujesz takim słownictwem?? Natomiast uzasadnienia są chyba przy każdym komentarzu - Damian źle się kojarzy, bo tak miały na imię ciemne typy w latach naszej młodości. Kumasz po polsku? Brajan, Kevin, Alanek, Aleks i wszystkie imiona które wymieniłaś są faktycznie patologiczne i nikt temu akurat nie przeczy.

Gość gość
Kamil i Emil to z kolei imiona rdzennie arabskie szczego prawie nikt nie zdaje sobie sprawy a juz najbardziej rasistowskie/kesnofobiczne dresy, ktore je nosza :) :) ale nie o tym tutaj dyskutujemy chodzi o kontekst kulturowo-spoleczny tych imion w Polsce

Gość gość
z czego* rany boskie udziela mi sie klimat kafeterii i moj mozg utrwala sobie tutejsze bledy :)

Gość gość
Z imieniem Damian mam bardzo złe wspomnienia. Mój pierwszy chłopak który mnie porzucił miał na imię Damian ale to nie wszystko. Koleś był dewiantem seksualnym i fetyszystą, masochistą, podniecaly go stopy, rajstopy itp, dlatego mam z tym imieniem bardzo złe skojarzenia. Nie dawaj tak dziecku na imię, są inne imiona a to jest po prostu brzydkie....

Gość gość
wolalabym nazwac dziecko Damianem, niz kolejnym Kubusiem, Tymoteuszkiem, Maksymiliankiem, Franiem czy Stasiem, bo tych imion juz od zarzygania sie slyszy

Gość gość
Mi się kojarzy z filmem omen.