Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po clo z odstawienia

Polecane posty

Gość gość

bralam clostilbegyt tylko miesiac.bo wg leksrza jajecxka byly i bylo jedno dominujace...ale do ciazy w zeszlym.miesiacu nie doszlo. ostatni okres mialam 21.03.2014r. cykle trwaja roxnie tzn 28.29.30.31.32.33.34.35 dni wiec bralam clo tylko miesiac i jak sie nie udalo to jakos czulam sie zrezygnowsna .zdolowana ze nie wyszlo. wiem ze clo powinnam brac dluzej niz miesiac ale sie poddalam i.olalam sprawe.nie poszlam do gi ekol. oleewalan w tym miesiacu matki z dziecmi olewalam juz podczas swiat wielkanoc.rodzicow z noworodkami z mojej rodziny przy stole.juz nie zazdrodcilam.im lecz nawet sie cieszylam.ze ja siedze na luzie a te matki wystawiaja cycka i.karmia lub nosza te dzieci przy stole na rekah a ja siedzialam swobodnie jadlam i kilka razy nawet zabalowalam z moim.partnerem . sex byl co drugi dzien caly miesiac.

Gość gość
wczesniej zapisywalam.dokladnie daty okresu i daty sexu. zapisywalam temperatury bralaaalam castagnus kwss foliowy clo i magnez w tym miesiacu nie bralam nic. olalam to.jakby to powiedzoec.pogodzilam sie z nieplodnoscia i przestalam.zazdrodcic innym.zaaajelam sie swietami i zakupami.troche balowalismy tez

Gość gość
A gdzie moral tej histori?

Gość gość
Jakos chyba nadmiernie probujesz sobie i nam wmowic ze to "olalas" jakby rzeczywiscie tak bylo to nie zakladalabys tego tematu

Gość gość
a ile walczysz z niepłodnością?