Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje miętę przez rumianek i jestem bardzo rozbita

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam zakochana w koledze z klasy w liceum. On nie był mną zainteresowany, więc jakoś postarałam się go wybić sobie z głowy. Nie było to takie trudne bo poznałam mojego obecnego chłopaka, szybko zostaliśmy parą. Fascynacja nowym związkiem itd. Dziś po ukończeniu liceum dalej często widuję się z tym kolegą(zazwyczaj z przypadku). On ma dziewczynę, ja mam chłopaka. Często razem piszemy. On na powitanie przytula mnie, daje całusa w policzek. Tak dziwnie czuję się w jego objęciach. Naprawdę lubi mnie przytulać. Droczyć się ze mną. Nie wiem jak zachowuje się w stosunku innych dziewczyn. Na spotkaniu klasowym ludzie dziwnie się patrzyli gdy ciągle się droczyliśmy ze sobą. Jestem zmęczona. Jestem z moim chłopakiem dość długo, chociaż momentami tylko to mnie trzyma. Zawsze gdy spotkam się z moim kolegą mam straszny bałagan w głowie. Nie wiem jak o nim zapomnieć, często go spotykam gdzieś na mieście. Mieszkamy blisko siebie. Nie potrafię określić co czuję. Może gdybym wyjechała z moim chłopakiem uda mi się zapomnieć. Jest mi tez przykro, bo kolega bardziej martwi się o mnie niż mój chłopak. Prędzej mi w czymś pomoże niż mój chłopak. Nie wiem co robić :( Nie wiem co myśleć:(

Gość tereskaaaa
jesli jestes z chlopakiem tylko z przyzwyczajenia.. to nie. lepiej zrobic sobie w myslach szczera rozmowe, kogo serio kochasz ;)