Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziejaaaaaa

PREZENT NA DZIEŃ MATKI ?

Polecane posty

Gość nadziejaaaaaa

Witam , chcę zrobić swojej mamie ciekawy i bardzo pożyteczny prezent na Dzień Matki : ) wiecie może jaki ? dość tani a użyteczny ? może zestaw filiżanek ? nowe żelazko ? dajcie tu swoje propozycje : )

Gość gość
najlepiej chyba kupić kwiaty. Filiżanek pewnie nie będzie używać, żelazko też może nie przypasc do gustu, wiec szkoda pieniedzy. A kwiaty postoją kilka dni, ladnie pachną, nacieszą oczy no i chyba kazda kobieta lubi kwiaty.

Gość nadziejaaaaaa
no kwiaty tak , kwiaty to też dobry pomysł ale tylko stoją parę dnie i więdną : (

Gość gość
odwiedź ją i przypatrz się czego jej brakuje.Zazwyczaj najwięcej radości sprawiają nam prezenty na które same sobie żałujemy pieniędzy, bo inne rzeczy są akurat w danym momencie są ważniejsze. Więc spróbuj zauważyć coby się jej przydało.

Gość gość
smutno mi jak mysle na temat mamy no czasami tak jest no :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Ja ostatnio zdecydowałem się w ramach prezentu na dokument kolekcjonerski ze strony clubcard.com.pl , mają fajny wybór śmiesznych zdjęć i podpisów, takich jak prawo jazdy na kosiarkę xD Obdarowani mieli niezłą radochę :D