Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinnam odejsc ale brak mi sil

Polecane posty

Gość gość

hej , jestem mloda mam 19 lat i poltora rocznego synka, kiedy zaszlam w ciaze pomimo mojej mlodosci cieszylam sie ze bede miec dziecko z osoba ktora kocham. Niestety jest juz dwa lata pozniej setki klotni dalej , miliony nieprzyjemnych slow. Nie nawidze go. Potrafi byc czuly , kochany a zaraz wyzucac mnie z domu.. wystaawia mnie doslownie przed dom.. a ja wracam nie wiem czemu sama doszlam do wniosku ze wole wychowywac syna sama niz takim ojcem ktory poniza przy nim jego mame , moge liczyc na rodzine i nie boje sie ze odbierze mi dziecko ale tak naprawdw sama nie wiem czemu nie potrafie odejsc ?

Gość gość
nie chce mi sie odpowiadac na hejty ;-)

Gość gość
obrazanie kogos jest hejtem . Debilu ;)

Gość gość
niby co w tym prawdziwego ? nawazeniem przyslowiowego piwa byla ciaza a skutkiem niej jest wychowywanie dziecka wiec juz je chyba pije ;) a nie tego tamat dotyczy ;)

Gość gość
I tak nie zostawisz tego Popapranca , szkoda tylko dziecka :(

Gość gość
Wyrzuca Cię z domu, jak 19 latkowie mają własny dom, to biedna nie jesteś. P_R_O_W_O_K_A_C_J_A

Gość gość
moj facet ma 23 lata i dobrze prosperujaca firme budowlana pewnie zdziwi cie ze stac nas na bmw za 50 tysiecy a miesiecznie wydaje ok 6 tys. nie naleze do biednych i postanowilam z nim porozmawiac jezeli sie ogarnie daje mu druga szanse jezeli nnie to bd musieli sie rozstac.

Gość gość
jetes tak glupu zeby nie wiedziec ile kosztuje nowe bmw ? tak, uzywane- odkupilismy od jego rodzicow ;)