Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być czerniak?

Polecane posty

Gość gość
To nie ze ma dopiero zobaczyc,bo to juz widzieli nasi przodkowie,x lat temu,to juz jest wiadome i oczywiste

Gość MarysiazWarszawy
Koniecznie idź do lekarza, mam nadzieję,że to nic poważnego, ale na forum niestety nikt Ci tego nie powie. Pamiętaj, że nie ma co się denerwować na zapas, ja miałam podobną sytuację - tez już myślałam, że to na pewno czerniak i miałam same czarne myśli;/ Ale siostra szybko postawiła mnie pionu i wysłała do lekarza, na wideodermatoskopie - badanie było bardzo szybkie i na szczęście mnie uspokoiło ;) Jeżeli jesteś z Warszawy to polecam Melitusa, ja tam robiłam badanie i oprócz samego badania na plus zasługiał tam też profesjonalizm pani doktor, która na spokojnie wyjaśniła mi, jakie znamiona powinny zwrócić moją uwagę, co ile powinnam się badać itp:)

Gość gość
MarysiazWarszawy A dlaczego jak bys miała czernaiaka to juz czarne mysli?czerniak to choroba jak kazda inny ,ale trzeba ja szybko wyleczyc

Gość gość
chcialam isc do lekarza z moim diwnym znakiem ktory mi wyskoczyl na skorze ale w przychodni nie chciano mnie zarejstrowac , pielegniarka powiedziala ze w okresie letnim nie ma duzo lekarzy bo to sezon urlopowy a z taka p*****la ( delikatnie tak wlasnie dala mi do zrozumienia) mam sie zglosic jesienia , do tego czasu z pewnoscia nie umre. czy to normalne??