Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty na wesele dla wysokiej kobiety ze stopa o rozm 41

Polecane posty

Gość gość

Bardzo prosze o rady bo nie wiem jakie zalozyc czy plaskie sandalki, moze balerinki albo jednak na obcasie ale czy przy wzroscie 177 nie bededziwnie wygladac.

Gość gość
najlepiej kapcie albo kajaki

Gość gość
ale Ty jako panna mloda czy jako gość? też mam 41 :P

Gość gość
Jako gosc. Nie moja wina ze mam taki rozmiar.

Gość gość
Ja mam 176 ( noga 41) i zawsze zakładam szpilki:) Mam w nosie te karakany po 160;p zakładam krótką obcisłą kiecę i szpilki- mąż zawsze jest zadowolony:) jedna pani mi sie kiedys nawet pytała czy jestem modelką bo taka wysoka jestem;D Swoją drogą mieć 176 i rozmiar nogi 38??

Gość gość
ja mam 176 i rozmiar 39, co w tym dziwnego. Zakładaj śmiało ładne obcasy, ale pamiętaj o wygodzie. Nie czaj się, bo inni są niscy- mają pecha, nie Ty

Gość gość
a przepraszam, sama się dziwiłam bo moja kol ma 170 i rozmiar 37, rzadkość chyba. Rozmiar 41 to normalny rozmiar dla wysokiej osoby, czasami zdarza się rozmiar 40 np u 160cm kobiety. Moja znajoma ma 178 i rozmiar 43 i z tym ma niestety mały problem jeśli chodzi o kupno butów

Gość gość
załóż szpilki, będziesz wyglądać jak modelka, pokażesz nie masz kompleksów

Gość gość
Ja mam 172 cm i też kajak czyli 41 cm :P Szpilek nie noszę bo czuję się jak żyrafa hehe

Gość gość
ja mam wlasnie 176 cm i to nieszczesne 40/ 41, częściej 41, ja się dobrze czuję tylko na koturnach :) nie przejmuj sie, sama nie jesteś. zawsze mnie dziwi tylko że buty cieżko dostać na moją stopę.gdzie kupujecie taką rozmiarówkę?

Gość gość
eee w każdym sklepie? jak to "taką rozmiarówkę"/ gdzie Ty się zaopatrujesz można spytać? najpopularniejszy teraz rozmiar stopy to chyba 39 i 40, kobiety są coraz wyższe.

Gość gość
ciężko to dostać powyżej rozmiaru 42 dla kobiety ale na pewno nie 40 i nie 41 ściemniasz

Gość gość
no sroki,a el jak pojde do ccc na przykład to o 41 ciezko - nie z każdego rodzaju butów jest- mam 40/41 ale czesciej 41 i naprawde z ladnymi fasonami w tym rozmiarze zawsze mam problem... :/