Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sms na święta

Polecane posty

Gość gość

Były od 3 lat wysyła mi zyczenia na święta. Oprócz życzeń na które z grzecznosci odpowiedziałam napisał "Co u Ciebie" ma inna z która ma dziecko, ale nie wiem czy są razem

Gość gość
Forum - strona główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat sms na święta 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Były od 3 lat wysyła mi zyczenia na święta. Oprócz życzeń na które z grzecznosci odpowiedziałam napisał "Co u Ciebie" ma inna z która ma dziecko, ale nie wiem czy są razem Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Odpisz mu.

Gość gość
Nie wiem co odpisać bo ciagle go kocham.

Gość gość
Odpisz"a ch*j cię to obchodzi?"

Gość gość
Chciałabym aby go to obchodziło ale naprawdę a nie z nudów

Gość gość
Forum - strona główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat sms na święta 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Były od 3 lat wysyła mi zyczenia na święta. Oprócz życzeń na które z grzecznosci odpowiedziałam napisał "Co u Ciebie" ma inna z która ma dziecko, ale nie wiem czy są razem Odpowiedz na ten temat » 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Olej go 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Odpisz mu. 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem co odpisać bo ciagle go kocham. 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Odpisz"a ch*j cię to obchodzi?" 24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Chciałabym aby go to obchodziło ale naprawdę a nie z nudów Odpowiedz na ten temat »