Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Biki

on stara sie mnie zmanipulowac

Polecane posty

Go艣膰 Biki

jak rano jade do pracy metrem to juz od okolo miesiaca obserwuje mnie fajny blondyn. Nawet siada niedaleko mnie. Ostatnio usmiechnelam sie do niego, a on nic. Teraz pewnie czeka, az go zagadam i bede blagac go o numer telefonu. On nie nalezy raczej do niesmialych. To nie ten typ. Chyba bede go zlewac:) Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A co niby mia艂a bym zrobi膰? Ola膰 faceta i tyle.G艂upie s膮 takie dziunie jak ty,偶e zwracaj膮 uwag臋 na takich kt贸rzy spojrz膮 na nie od niechcenia i maja wyobraznie 偶e facet jest taka zainteresowany.Nie wyobra偶aj sobie za wiele:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biki
A co niby mia艂a bym zrobi膰? Ola膰 faceta i tyle.G艂upie s膮 takie dziunie jak ty,偶e zwracaj膮 uwag臋 na takich kt贸rzy spojrz膮 na nie od niechcenia i maja wyobraznie 偶e facet jest taka zainteresowany.Nie wyobra偶aj sobie za wiele X X X toba chyba nikt nigdy nie byl zainteresowany i masz problemy z tym, ze inne kobiety moga sie komus podobac. Jak bys ruszyla tluste dupsko sprzed kompa i mniej ciastek zarla to moze i dla ciebie jakis desperat by sie znalazl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taa zmanipulowa膰:-D debil nie wie jak sie odezwa膰 i tyle:-O ps. albo impotent [peda艂 tez mozliwe]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biki
to nie jest typowy szarak z lekka nadwaga i niemodnych ciuchah. To zadbany i przystojny facet. Nie sadze, zeby mial problemy ze znalezieniem sobie kobiety. Jakby byl pedalem to po co wysylalby do mnie sygnaly.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmanipuluj jego:) zagadaj go, umow sie na randke i nie przyjdz:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytaj go czego chce:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
on jest z FBI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz go B艁AGAC o numer telefonu cipo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bolesna prawda
kryptopeda艂, to pewne:-O udaje kasanowe ale przystartuje tylko do pana typu bears jak go spotka:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wydaje ci si臋 偶e metro nie jest zbyt dobrym miejscem do 艂apania m臋za? Pewnie przygl膮da艂 ci si臋 bo stuka艂y ci s艂oiki w kraciastej torbie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jakie te sygnaly ci wysyla? Bo z twojego opisu nie wyglada na to...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biki
jak facet delikatnie na ciebie zerka kazdego ranka to chyba jakis sygnal. Nie mam zielonych wlosow czy 50 kolczykow na twarzy wiec nie jestem dla niego jakis dziwnym obiektem, ktory sobie w metrze siedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taa sygna艂y, jak nie wygl膮da na nie艣mia艂ego to si臋 dowartosciowuje, zagadaj a b臋dzie mia艂 beke zycia :D musisz chyba narzeka膰 na brak zainteresowania skoro bierzesz pod uwag臋 inna opcje ni偶 zlanie go艣cia :D

Udost臋pnij ten post