Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biki

on stara sie mnie zmanipulowac

Polecane posty

Gość Biki

jak rano jade do pracy metrem to juz od okolo miesiaca obserwuje mnie fajny blondyn. Nawet siada niedaleko mnie. Ostatnio usmiechnelam sie do niego, a on nic. Teraz pewnie czeka, az go zagadam i bede blagac go o numer telefonu. On nie nalezy raczej do niesmialych. To nie ten typ. Chyba bede go zlewac:) Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
A co niby miała bym zrobić? Olać faceta i tyle.Głupie są takie dziunie jak ty,że zwracają uwagę na takich którzy spojrzą na nie od niechcenia i maja wyobraznie że facet jest taka zainteresowany.Nie wyobrażaj sobie za wiele:D

Gość Biki
A co niby miała bym zrobić? Olać faceta i tyle.Głupie są takie dziunie jak ty,że zwracają uwagę na takich którzy spojrzą na nie od niechcenia i maja wyobraznie że facet jest taka zainteresowany.Nie wyobrażaj sobie za wiele X X X toba chyba nikt nigdy nie byl zainteresowany i masz problemy z tym, ze inne kobiety moga sie komus podobac. Jak bys ruszyla tluste dupsko sprzed kompa i mniej ciastek zarla to moze i dla ciebie jakis desperat by sie znalazl.

Gość gość
taa zmanipulować:-D debil nie wie jak sie odezwać i tyle:-O ps. albo impotent [pedał tez mozliwe]

Gość Biki
to nie jest typowy szarak z lekka nadwaga i niemodnych ciuchah. To zadbany i przystojny facet. Nie sadze, zeby mial problemy ze znalezieniem sobie kobiety. Jakby byl pedalem to po co wysylalby do mnie sygnaly.

Gość gość
zmanipuluj jego:) zagadaj go, umow sie na randke i nie przyjdz:P

Gość gość
zapytaj go czego chce:P

Gość gość
on jest z FBI

Gość gość
masz go BŁAGAC o numer telefonu cipo :D

Gość bolesna prawda
kryptopedał, to pewne:-O udaje kasanowe ale przystartuje tylko do pana typu bears jak go spotka:-O

Gość gość
Nie wydaje ci się że metro nie jest zbyt dobrym miejscem do łapania męza? Pewnie przyglądał ci się bo stukały ci słoiki w kraciastej torbie.

Gość gość
A jakie te sygnaly ci wysyla? Bo z twojego opisu nie wyglada na to...

Gość Biki
jak facet delikatnie na ciebie zerka kazdego ranka to chyba jakis sygnal. Nie mam zielonych wlosow czy 50 kolczykow na twarzy wiec nie jestem dla niego jakis dziwnym obiektem, ktory sobie w metrze siedzi.

Gość gość
taa sygnały, jak nie wygląda na nieśmiałego to się dowartosciowuje, zagadaj a będzie miał beke zycia :D musisz chyba narzekać na brak zainteresowania skoro bierzesz pod uwagę inna opcje niż zlanie gościa :D