Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sami ocencie ratunku

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Zacznę od początku, wszystko zaczęło się w styczniu, u mojej cioci wykryto raka szyki macicy, bardzo to przeżyłam, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, wszystko od razu widziałam w czarnych barwach, jak będzie wyglądało nasze życie po jej śmierci. Uświadomiłam sobie, że życie jest bardzo kruche i nie wiadomo kiedy i co na nas spadnie, wtedy pomyślałam sobie "dobrze , ze ja jestem zdrowa" a za chwilę pomyślałam ale czy na pewno ? Od tego czasu wszystko się zaczęło.Zaczęłam czuć w prawej piersi ból, kłócie, straciłam apetyt, myślałam że to już koniec ze mną.Założyłam piżamę i po wstaniu zauważyłam na koszulce plamkę ciemną, byłam pewna że to krew. Potem zaczęłam odczuwać obiawy które wskazywały na ziarnicę. Też byłam pewna swojej choroby, kiedy wmawiałam sobie ziarnicę , pierś przestała mnie boleć.Nagle w pracy zakeciło mi się w głowie i po tym zawrocie poczułam jak przez moje ciałe przepływa fala gorąca i drętwienie całego ciała, poczułam się słabo, myślałam że to już koniec, zaczęłam następnie wmawiać sobie białaczkę i nadal to robie , jak tylko wyskoczy mi coś na skórze od razu wpadam w panikę, cała się trzęse i jest mi słabo.Dwa razy jeszcze zdarzyły mi się takie zawroty głowy, czuje słabość mięsni, boje się być w pomieszczeniach gdzie jest dużo ludzi , boje się że stracę przytomność, ta myśl mi cały czas towarzyszy, boje się ze zemdleję!! Non stop oglądam swoje oczy czy powłoki nie są białe, są czerwone czyli niedokrwistość mogę wykluczyć, boje się zrobić badanie krwi, wiem ze wyjdzie białaczka!!!

Gość gość
Ty już wszystko wiesz. Nie szkoda tobie klawiatury?