Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak ...

Polecane posty

Gość gość

ma coraz częściej chęć na odpoczynek ode mnie (gry, browar ze znajomymi, poza tym jestem dosyc marudna ostatnio :P ) a ja wprost przeciwnie... :( jestesmy razem 2 rok

Gość gość
nikt się nie wypowie?:(

Gość gość111
kto jest marudny?

Gość gość
niepokoje sie ze coraz mniej mnie kocha az w koncu przestanie...

Gość gość111
kocha albo nie...nie mozna mniej czy wiecej, skoro woli browar...to kocha browar

Gość gość
na poczatku sam sie potrafil czepiac ze za malo czasu spedzamy razem np. ... a teraz sam coraz wiecej czasu spedza beze mnie...

Gość gość111
zapytaj go o to, dlaczego tak robi

a co myślisz, że da się z drugą osobą tak wytrzymać 24h/7? NIby tak ale to zależy jaki ma się charakter. Ja zawsze chodziłam własnymi drogami i ucinałam kontakt na jakiś czas z ludźmi żeby od nich odpocząć, ot tak bez słowa

Gość gość
to jest mój misio, zawsze wszędzie chodziliśmy za rączkę:(

Gość gość
ludzie wytrzymuja , mieszkaja razem...a my ,studenci, widzimy sie nie az tak czesto bo zajecia, wlasne sprawy etc. Gdy cos wspomnialam, on odpowiedzial tylko ze tez powinnam znalezc sobie zajecia przyjemne i na nich spedzac czas

Gość gość111
przyjemne....znajdz nowego chlopaka

Gość gość
troche dziwna zmiana zachowania o 360 stopni, tym bardziej, ze wie, ze obecnie mam depresje i potrzebuje wsparcia :(

Gość gość
to postaraj sie moze ozywic jakos wasz zwiazek. zrobcie cos czego jeszcze nigdy, albo dawno nie robiliscie. moze do waszego zwiazku wdarla sie rutyna i znudzenie, bo np. on nie ma ochoty kolejnego wieczora spedzac rozwalony z toba na lozku ogladajac jakis glupi film. nie wiem czy w ogole lubicie takie klimaty ale proponuje na przyklad wyjscie do eleganckiej restauracji, gdzie oboje byscie sie elegancko ubrali, a najlepiej jakby on nie widzial twoich przygotowan do takiego wyjscia, a zobaczyl cie taka piekna dopiero na miejscu. tam byscie porozmawiali, napili sie dobrego winka, niekoniecznie w malych ilosciach a potem wrocili do domu i uprawiali wariacki pijacki seks, do ktorego rowniez wczesnie bys przygotowala seksowna bielizne. Facet bedzie cie ubostwial i zapomni troche o kolegach, jak zobaczy w tobie piekna, elegancka kobiete z klasa ale i super kochanke. ahhh az sie rozmarzylam. bo przyznaje ze sama byc chciala spedzic tak cudownie wieczor z ukochanym, ale to mial byc tylko przyklad :D

Gość gość
jak mowie ze np.granie w gry calymi dniami i nocami to troche przesada i ze sa wazniejsze niz ja to sie obraza...

ja nie potrafiłabym za długo z kimś wytrzymać... Najbardziej mnie męczy spanie we wspólnym łóżku, gdzie facet mnie przytula, a ja nie mam swobody ruchów. Czuję się wtedy jakbym się dusiła; nie wspominam o podkołdernikach :D

Gość gość111
przyjemne....znajdz nowego chlopaka

Gość gość
no tak i on jest pewny mnie na 1000% ze go nigdy nie opuszcze etc.ani nie daje mu nigdy powodow do zazdrosci, ale jak chce wyjsc gdzies potanczyc to od razu zazdrosc i prosby zeby nie isc...

Gość gość
tak najlatwiej... od razu rzucic jak zuzyta zabawke. najpierw stara sie naprawiac to co nie gra, a dopiero jesli stara nie przynosza efektu, zastanawiac sie nad sensem takiego zwiazku. wedlug mnie to jest etap kiedy powinnas wdrozyc jakis plan naprawczy waszej relacji i zobaczyc co z tego wyniknie

Gość gość
No to bardzo dobrze, ze jest ciebie pewny i ze nie dajesz mu powodow do zazdrosci. To znaczy, ze jestes dobra, oddana dziewczyna. W tym wypadku w zadnym razie nie baw sie w jakies gierki czy proby wzbudzanoa zazdrosci, bo to moze pojsc w bardzo zla strone!

Gość gość
plan naprawczy?co masz na mysli dokladnie? on jest tak uparty ze zadnymi prosbami czy pretensjami nic nie zdzialam...

Gość gość
moze powinnam udac oschla i przestac sie starac o wspolny czas i widywac go jak najmniej, moze wtedy zateskni...

Gość gość
Plan naprawczy, czyli to co pisalam w komentarzu wczesniej - ozywienie waszego zwiazku jakimis nowymi wspolnymi doswiadczeniami i wyjscie z utartych przez was szlakow

Gość gość
moze powinnam udac oschla i przestac sie starac o wspolny czas i widywac go jak najmniej, moze wtedy zateskni... xxx ja osobiscie nie jestem zwolenniczka takich rozwiazac, bo nigdy nie wiadomo jaki efekt moze przyniesc takie ochlodzenie stosunkow. moze pozytywny, a moze tez bardzo negatywny, bo jeszcze wieksze odsuniecie sie od siebie, a takiej sytuacji moze juz sie czesto nie dac odwrocic i moze byc to zabojstwo dla zwiazku

Gość gość
dziekuje serdecznie za wypowiedzi :)

Gość gość102
nie ma za co